Ενημερωτική δράση στην Θεσσαλονίκη για την Πρωτομαγιά των Ελλήνων

Για τους Έλληνες Εθνικιστές η 1η Μαΐου αποτελεί μια ακόμα συμβολική υπενθύμιση ότι στην Ελλάδα της ξενοκρατίας το δίπολο δεξιάς-αριστεράς στην πράξη δεν σημαίνει τίποτα. Αντίθετα το μοναδικό πραγματικό δίλημμα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος Έλληνας είναι ο Διεθνισμός έναντι του Εθνικισμού! Υπό αυτό το πρίσμα κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε το πρωί της 1ης Μαΐου εκτεταμένη ενημερωτική δράση στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης αλλά και σε κατά τόπους γειτονιές διανέμοντας χιλιάδες φυλλάδια με το Αγωνιστικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής!

Από την μία μεριά έχουμε τους εκπροσώπους της διεθνούς τοκογλυφίας, τους υπέρμαχους της οικονομικής υποταγής της Πατρίδας μας στο όνομα της καπιταλιστικής “ανάπτυξης”. Μαζί τους είναι και οι εκπρόσωποι του μαρξιστικού εθνομηδενισμού, της πνευματικής σαπίλας που προσπαθεί να μολύνει την νέα γενιά. Μαζί προωθούν την μαζική εισβολή αλλοφύλων μέσω της λαθρομετανάστευσης. Μαζί ψάχνουν για φτηνό εργατικό δυναμικό για να αντικαταστήσει τον Έλληνα. Μαζί “πιάνουν στασίδι” στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, φροντίζοντας να παραπληροφορούν τον Λαό για την ανεργία, τις αυτοκτονίες, την διαφθορά και την καταστροφή της οικονομίας από τις πολιτικές τους. Μαζί πολεμούν το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής!

Από την άλλη πλευρά λοιπόν βρισκόμαστε όλοι οι Χρυσαυγίτες! Το Κίνημα μας στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα Εργάτη, Αγρότη και Πολίτη. Αγωνιζόμαστε για την οριστική πάταξη της διαφθοράς, τον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και την απαλλαγή από τα δεσμά που επέβαλλαν στην Πατρίδα οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αγωνιζόμαστε για ένα νέο Εθνικό Κράτος, όπου θα ξανα-σπαρθούν τα χωράφια, θα δουλέψουν πάλι τα τρακτέρ, θα αναγεννηθεί η Ελληνική Βιομηχανία και οι Έλληνες θα αγοράζουν προϊόντα Ελλήνων. Αγωνιζόμαστε για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα τον Εθνικό Προστατευτισμό!

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *