Κρούσματα Αντίστασης #37 – Τι έκανε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, Θάνο;

Νέο επεισόδιο της εκπομπής “Κρούσματα Αντίστασης” την Δευτέρα στις 21:00 με απαντήσεις προς όλους από τον π. βουλευτή Συναγωνιστή Χρήστο Χατζησάββα. Διαδώστε την φωνή των αγωνιζόμενων Εθνικιστών ενάντια στην προπαγάνδα των διεφθαρμένων!

Παρακολουθείστε την εκπομπή μέσω του καναλιού στο YouTube

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός! Η εκπομπή με τίτλο «Κρούσματα Αντίστασης» αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη πυρήνων Eθvικιστικής Αντίστασης σε όλη την Ελλάδα και τον αδέσμευτο σχολιασμό της επικαιρότητας. Για σχόλια και μηνύματα κατά την διάρκεια της εκπομπής χρησιμοποιήστε το χάσταγκ #xrisiavgi_radio​​​ στο Twitter.

You may also like...

1 Response

  1. Έλενα says:

    Δεν τολμουμε γενικά να μιλήσουμε πουθενά εναντίον τών ξένων μουσουλμάνων μεταναστών. Εγώ φοβάμαι να μιλήσω. Οπουδήποτε. Αμέσως θα μας πουν ρατσιστές. Ύστερα είναι κι ο Κορωνοιος. Το Πάσχα μας είχαν χωρίς περιφορά Επιταφίου χώρις Άγιο φώς το 2021 Απριλίο. Ενώ τζάμια ανοιχτά. Και συνέχεια μεταλλάξεις η νέοι ιοί. Με τις μάσκες ασφυξία. Όλο σπάσιμο έλεγχος σκαναρισμα. Τα λεωφορεία γεμάτα εκεί δεν τηρούνται αποστάσεις μέτρα. Αλλοδαποί χωρίς μάσκες ειδικά σε λεωφορεία όπως το τρία που πάει στο ΙΚΕΑ. Σπαστικό να περιμένουμε έξω από τα μαγαζιά. Ουρά. Ο αριθμός ατόμων. Το να μαλώνουμε για τις μάσκες η πόση απόσταση κρατάμε. Ο Κορωνοιος δεν τελειώνει. Με τόσα φάρμακα δεν εξαλείφεται. Από εκεί που η Κίνα είχε καθαρίσει τώρα πάλι;; Τι θέλουν να περάσουν; Και ανισορροπα μέτρα. Όλο εμβόλια που δε μας προστατεύουν από επόμενο ιό. Και γιατί υποχρεωτικά εκβιαστικά. Γιατί δε δέχονται τους ανεμβολιαστους που μπορεί να είναι από αλλεργία και ναην μπορούν. Γιατί τους βγάζουν σε αναστολή;εγώ είμαι εμβολιασμενη αλλά θλίβομαι γύρω μου. Τι είδους δημοκρατία είναι αυτή;ο γιαλός στραβωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *