Εθνικιστικές παρεμβάσεις του πυρήνα Σάμου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Το αντεθνικό καθεστώς και κάθε είδους φερέφωνα του πασχίζουν απεγνωσμένα να πείσουν τους αφελείς ότι ο γνήσιος Εθνικισμός δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα. Όμως, όλο και περισσότεροι νέοι διαψεύδουν το προπαγανδιστικό αφήγημα σε ολόκληρη την Ελλάδα, στρεφόμενοι προς τις Αξίες της Χρυσής Αυγής και την ενεργό Εθνικιστική δράση! Έτσι, ακόμα και στο ακριτικό νησί της Σάμου, που τόσα έχει υποφέρει από την εισβολή αλλοφύλων που επιβάλλουν οι ξενόδουλες κυβερνήσεις, οι νέοι περνούν στην Αντεπίθεση!

Καθ’ όλη την διάρκεια των προηγούμενων ημερών πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες παρεμβάσεις στους χώρους του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Με εκατοντάδες αυτοκόλλητα, φυλλάδια και φέιγ βολάν ο νέος πυρήνας δράσης του Μετώπου Νεολαίας απηύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα προς κάθε απροσκύνητο Έλληνα. Στις εισόδους των σχολών αναρτήθηκαν πανό αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατουμένους της Χρυσής Αυγής παράλληλα με αναγραφές συνθημάτων στους δρόμους της φοιτητούπολης του Καρλοβασίου.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο προς όλους πως οι διώξεις και ο πόλεμος που εξαπολύουν οι εχθροί του Ελληνισμού εναντίον του Κινήματος μας όχι μόνο δεν κατάφεραν να καταπνίξουν τον Αγώνα μας αλλά αντίθετα γίνονται κίνητρο για τις φωτεινές εξαιρέσεις μέσα στην σάπια κοινωνία να πυκνώσουν τις γραμμές μας!

Μάς είπανε “αλήτες, φασίστες, ρατσιστές”, μα είμαστε το Αύριο και αυτοί είναι το χθες!

Για να συμμετάσχεις κι εσύ στον Αγώνα για μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα, στην Σάμο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος της χώρας, στείλε e-mail στο info@antepithesi.gr

You may also like...

4 Responses

  1. Έλενα 46 says:

    Ελάτε στη φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ. Άβατο της αριστεράς. Ειδικά πρώτο όροφο νέου κτιρίου φιλοσοφίκης νέου κτιρίου ΑΠΘ σιχαθηκα πίνακα ανακοινώσεων να βλέπω τη βρωμιά φάτσα του Φύσσα. Έλεος

  2. Έλενα 46 says:

    Ναι. Με ενοχλεί η φωτογραφία του Φύσσα και αριστερών συνθημάτων κι αντιθέτων προς τη Χρυσή Αυγή στον πρώτο όροφο του νέου κτιρίου φιλοσοφίκης σχολής του ΑΠΘ. Με ενοχλεί όλο αριστερές αφίσες δυνάμεις αριστερές φίμωση τού εθνικισμού. Πόσοι γνωρίζουν ότι στον τοίχο του κτιρίου διοίκησης πίσω από το νέο κτίριο της φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ σε οριζόντια μορφή υπάρχει πλεξι Γκλας Καδρακι δωρεά του ΚΚΕ; Κι αυτό με ενοχλεί.

  3. Έλενα 46 says:

    Η φωτογραφία του Φύσσα είναι στον πρώτο όροφο του νέου κτιρίου φιλοσοφίκης σχολής του ΑΠΘ στις τουαλέτες στον πίνακα ανακοινώσεων ζωγραφισμένη. Με αφίσες. Απέναντι τοίχο περίεργη σημαία άλλου κράτους βαμμένη. Όσο γιατί Καδρακι το ανάγλυφο πλεξι γκλας με ΚΚΕ σφυροδρέπανο που μισώ είναι σε οριζόντιο δοκάρι του τοίχου του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ μόλις βγεις από το νέο κτίριο της φιλοσοφικής σχολής. Πριν μπείτε στο κτίριο της διοίκησης. Ψηλά κοιτώντας. Δηλαδή πριν την είσοδο του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ. Οριζόντια ψηλά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *