“Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή” – Ένα διαφορετικό τραγούδι

Οι δύσκολοι καιροί, οι εποχές που τα εμπόδια φαίνονται ανυπέρβλητα, είναι πάντα το πεδίο που ξεχωρίζει τους μαζανθρώπους από τους πραγματικά ελεύθερους Ανθρώπους. Στις μέρες μας δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι απαρνούνται ολοκληρωτικά τις εθνικές ιδέες ή προσπαθούν να μασκαρευτούν πίσω από ένα πιο “μετριοπαθές” προσωπείο, ελπίζοντας στην επιείκεια του καθεστώτος και την αποδοχή της μάζας. Θέλει λοιπόν πραγματικό θάρρος να μιλά σήμερα κανείς για τις απαγορευμένες έννοιες του Έθνους, της Φυλής, του Εθνικισμού αλλά κυρίως για τον “καταραμένο” Αγώνα της Χρυσής Αυγής που δίνει ουσία στις λέξεις αυτές.

Παράδειγμα τέτοιου θάρρους αποτελεί η τελευταία δημιουργία ενός νέου παιδιού που τολμά να αψηφά την αντι-εθνικιστική τρομοκρατία με τους στίχους του. Ο “Αφυπνιστής Ελλήνων” με την δουλειά του καταφέρνει να ντύσει με “Εθνικιστικά χρώματα” ένα είδος μουσικής του οποίου η “σκηνή” στην πλειοψηφία της ελάχιστη σχέση είχε μέχρι τώρα με τον δικό μας κόσμο. Μακριά από τους έκφυλους πιθηκισμούς που ομολογουμένως κυριαρχούν στο είδος (τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά) μιλά με καθαρή φωνή για τις Αξίες και τα Ιδανικά του Ελληνισμού και φυσικά για το πιο απτό παράδειγμα υπεράσπισης τους με κάθε κόστος, τον Αρχηγό μας και τους πολιτικούς κρατουμένους της Χρυσής Αυγής!

Χαιρετίζουμε αυτή την προσπάθεια που ελπίζουμε να δώσει θάρρος σε ακόμα περισσότερους νέους και σίγουρα θα πονέσει πολλούς εχθρούς του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *