Κρούσματα Αντίστασης #35 – Το αληθινό πνεύμα του 1821

Νέο επεισόδιο της εκπομπής “Κρούσματα Αντίστασης” την Δευτέρα στις 22:00 με προβολή ιστορικής ομιλίας από την επετειακή λειτουργία του Εθνικιστικού πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ. Διαδώστε την φωνή των αγωνιζόμενων Εθνικιστών ενάντια στην προπαγάνδα των διεφθαρμένων!

Παρακολουθείστε την εκπομπή μέσω του καναλιού στο YouTube

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός! Η εκπομπή με τίτλο «Κρούσματα Αντίστασης» αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη πυρήνων Eθvικιστικής Αντίστασης σε όλη την Ελλάδα και τον αδέσμευτο σχολιασμό της επικαιρότητας. Για σχόλια και μηνύματα κατά την διάρκεια της εκπομπής χρησιμοποιήστε το χάσταγκ #xrisiavgi_radio​​​ στο Twitter.

You may also like...

1 Response

  1. Έλενα 46 says:

    Διόρθωση Απρίλιο του 2020 δεν μας έφεραν άγιο φως. Και δεν έγινε περιφορά Επιταφίου. Ο Κορωνοιος μοιάζει να είναι για πάντα. Αδικία.αυτα. άραγε είναι ο καιρός εγγύς; Θα αλλάξουμε; Ούτε τα διακόσια χρόνια δε γιορτάσαμε. Βαρέθηκα τις μάσκες τα εμβόλια τα μέτρα τις αποστάσεις την κακία το μίσος τα κλεισίματα. Χαμηλοί μισθοί ακρίβεια. Η ζωή μας κόλαση. Έλεος. Ελλάδα μουσουλμάνων γίναμε; Ελλάδα κορωνοιου; Η κινα Κυβερνά; δεν παράγουμε. Όλα κινέζικα τα εμπορεύματα. Αντεπίθεση αλλά πώς; εξάλειψη κορωνοιου εμβολίων μασκών αποστάσεων;πως; Εξάλειψη αδικίας εις βάρος του ελληνισμού;πως;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *