Δράσεις Τιμής στην Ελληνική Εθνεγερσία – ΒΙΝΤΕΟ

Εν μέσω εντεινόμενων διώξεων και καταστολής της Εθνικής Ιδέας, κυβερνητικής και δημοσιογραφικής παραπληροφόρησης αλλά και κατασυκοφάντησης της ιστορικής μνήμης του λαού μας, το Μέτωπο Νεολαίας προέβη σε πολλαπλές εξορμήσεις με αφορμή την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, με αποκορύφωμα την δυναμική πορεία πλήθους νέων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παρασκευής.

Η αρχή έγινε στην πρωινή παρέλαση της Θεσσαλονίκης, όπου κλιμάκιο Συναγωνιστών προχώρησε σε ρίψη χιλιάδων φυλλαδίων με επαναστατικό μήνυμα ξεκινώντας από την εξέδρα των «επισήμων», παρά τις λυσσώδεις προσπάθειες των αρχών ασφαλείας που ψάχνοντας για Χρυσαυγίτες μέσα στο πλήθος επιχείρησαν να απομακρύνουν κάποιους εκ των Συναγωνιστών. Είναι ενδεικτική η αναδημοσίευση του γεγονότος από τα καθεστωτικά μέσα, τα οποία είδαν…”επίθεση(!) με τρικάκια” μέσα από τίτλους ειδήσεων, συνειδητοποιώντας πως καθόλου δεν γλύτωσαν από το Εθνικιστικό Κίνημα μετά τις δικαστικές σκευωρίες.

Το απόγευμα, μετά την εντυπωσιακά μεγάλη προσέλευση νεολαίας στην καθιερωμένη λειτουργία του πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ, πραγματοποιήθηκε αυθόρμητη πορεία προς το κέντρο της πόλης, στο οποίο αντήχησαν σθεναρά τα συνθήματα υπέρ της Ελληνικής Εθνεγερσίας και των φυλακισμένων Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής. Το Μέτωπο Νεολαίας, πορευόμενο συντεταγμένα, αποτέλεσε τον μοναδικό φορέα μέσα στον αστικό ιστό του βούρκου του καταναλωτικού μαζανθρώπου και του πλήρους αφελληνισμού, που τίμησε την Εθνική επέτειο με πίστη στο μαχητικό πνεύμα του 1821, μακριά από πολιτικάντικες “φιέστες” και δημαγωγίες. Ο κύκλος των δράσεων έκλεισε με εξορμήσεις νεαρών φίλων του Κινήματος σε λαϊκές γειτονιές της Θεσσαλονίκης, με χιλιάδες φέιγ βολάν σε κεντρικές πλατείες και δρόμους και αναγραφή συνθημάτων.

Ως αγωνιζόμενοι Εθνικιστές, αμετανόητα πιστοί στην Εθνική Ελευθερία, οι απελπισμένες μεθοδεύσεις των επιγόνων του Νενέκου και κάθε ξενόδουλου ανδρείκελου δεν μπορούν σε τίποτα να κάμψουν το φρόνημά μας και να παρακωλύσουν την πολιτική μας δράση. Σε καιρούς που γεννούν τα σκοτάδια, σαλπίζουμε για άλλη μια φορά το μήνυμα της Αντίστασης με τα λόγια που συνέγραψε ο Αρχηγός μας να κατευθύνουν τους σκοπούς του Αγώνα μας:

Στην Αρχαία Ρώμη υπήρχε ένας σπουδαίος ρήτωρ, ο Κάτων ο Τιμητής, ο οποίος άρχιζε και τελείωνε κάθε του ομιλία με την φράση: «και εκτός αυτού, πιστεύω ότι η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί».
Ποια είναι η Καρχηδόνα της εποχής μας; Είναι το ψευτορωμαίικο, το ψευτορωμαίικο που πρέπει να καταστραφεί για να ξαναγεννηθεί και πάλι η Ελλάδα!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
«200 χρόνια από το 1821: η προδοσία μιας Επανάστασης»

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *