Μέτωπο Νεολαίας vs Αστυνομία Μητσοτάκη στα “γκέτο” της Θεσσαλονίκης! – ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ Παρασκευής 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε δυναμική εξόρμηση μελών του Μετώπου Νεολαίας στην περιοχή του Ν. Σ. Σταθμού και την δυτική είσοδο της πόλης. Οι Συναγωνιστές, απόλυτα πειθαρχημένα, πορεύθηκαν μέσα σε γειτονιές που έχουν μετατραπεί σε “γκέτο” από πολυεθνικές συμμορίες ναρκωτικών και τον εκφοβισμό του Ελληνικού στοιχείου.

Τα συνθήματα υπέρ των φυλακισμένων Αγωνιστών της Ιδέας και η διανομή ενημερωτικού υλικού από νέους Εθνικιστές φαίνεται πως αποτελούσαν πρόκληση για κάποιους του κρατικού μηχανισμού. Έτσι, σε ένα κρεσέντο παραλογισμού, κομβόι αστυνομικών οχημάτων κύκλωσε τους Συναγωνιστές καθηλώνοντας τους με διάφορα προσχήματα για περίπου μία ώρα. Οι νέοι της Χρυσής Αυγής, αντιμετώπισαν με… γέλια την μάταιη προσπάθεια παρεμπόδισης μιας ακόμα επιτυχούς δράσης, εντείνοντας την εμφανή αμηχανία των συμμετεχόντων.

Με την λήξη της παρωδίας η δράση συνεχίστηκε με ακόμα πιο δυναμικά συνθήματα δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε απόπειρα τρομοκράτησης των Εθνικιστών!

Μπορεί να θερίζει το ναρκεμπόριο και η πορνεία, μπορεί οι λαθρομετανάστες να εγκληματούν ανενόχλητοι σε σταθερή βάση, αλλά το πρόβλημα της αστυνομίας του Μητσοτάκη και των κρατικών θεσμών εν γένει είναι προφανώς οι -όλο και συχνότερες- ακτιβιστικές παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής. Το Κίνημα μας, πιστό στις αρχές του, αποτελεί καταφανώς τον πρωταρχικό εφιάλτη του καθεστώτος και την μοναδική έμπρακτη Εθνική αντιπολίτευση. Με τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο καθοδηγητή, ακόμα και μέσα από τις φυλακές Δομοκού, και την μαχητική Νεολαία στην πρωτοπορία συνεχίζουμε τους εθνικούς και κοινωνικούς μας αγώνες!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *