Προς τους νέους πρωτοετείς με Εθνικά Ιδανικά – ΒΙΝΤΕΟ

Είσαι νεαρός εθνικιστής και κατάφερες φέτος μετά τις δυσκολίες των πανελληνίων να περάσεις σε κάποια σχολή ΑΕΙ/ΤΕΙ; Συγχαρητήρια, μπροστά σου έχεις ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου στο οποίο να είσαι σίγουρος ότι ως Εθνικιστής θα συναντήσεις πολλές προκλήσεις. Θα κληθείς να αποδείξεις την Πίστη σου στην Ιδεολογία μας μέσα από μια σειρά μικρών και μεγάλων επιλογών ικανών να σε μεταλλάξουν.

Είναι πολύ πιθανό οι σπουδές σου να σε οδηγήσουν σε μια άγνωστη πόλη μακρία απο οικεία πρόσωπα. Εκεί θα αντιμετωπίσεις διάφορους πρόθυμους μπούληδες που μέσα από «δημοφιλείς» φοιτητικές παρατάξεις (βλ. ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) και με γλοιώδη συμπεριφορά θα συστηθούν σαν φίλοι. Δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που «παρασύρονται» από υποσχέσεις για νυκτερινές εξόδους, σημειώσεις και κοινωνική δικτύωση. «Ακομμάτιστοι εθνικιστές» μόλις βρεθούν στο ακαδημαϊκό περιβάλλουν κάποιου αστικού κέντρου γίνονται ξαφνικά κολλητοί των αστοδεξιών κομματόσκυλων. Αν τους αντιμετωπίσεις γι αυτή τους την μετάλλαξη θα σου απαντήσουν με την φαιδρή αλλά χιλιοειπωμένη δικαιολογία «τι να έκανα, όταν ήρθα δεν ήξερα κανέναν» αποδεικνύοντας απλά ότι ποτέ δεν είχαν την πνευματική ποιότητα που απαιτεί ο Εθνικισμός.

Ίσως πάλι βρεθείς σε κάποια από τις απροκάλυπτα αριστερο-κρατούμενες σχολές, όπου το αντεθνικό κλίμα θα σε πιέζει να προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι και να κρύψεις τις ιδέες σου ακόμα και ενώπιον των πιο κοντινών σου φίλων-συμφοιτητών. Εκεί η βρωμιά φαντάζει συνήθως απρόσκοπτα κυρίαρχη σε βαθμό που μπορεί να σε οδηγήσει στην απελπισία για οποιαδήποτε θετική αλλαγή. Είναι άλλωστε γεγονός ότι εδώ και δεκαετίες η αριστερά έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στα πανεπιστήμια καθιστώντας πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα γιάφκες με την κάλυψη δεξιών και μη κυβερνήσεων.

Μην υποκύψεις σε τίποτα απ’ όλα αυτά! Η αδράνεια, η απομόνωση και ο συμβιβασμός είναι σαράκι που θα πλήξει πολύ γρήγορα τα θεμέλια της ιδεολογικής σου ταυτότητας και θα σε μετατρέψει στον νεο-ραγιά που μισείς. Οι αντίπαλοι μας είναι θρασύδειλοι και με μεγάλη ευκολία θα επιτεθούν σε όποιον αντιληφθούν ότι είναι μόνος και ανένταχτος. Οργανώσου, εντάξου στον πυρήνα του Μετώπου Νεολαίας της πόλης σου. Εκεί θα βρεις εθνικιστές που έχουν ήδη αντιμετωπίσει και ξεπεράσει όλες τις παραπάνω προκλήσεις, θα βρεις συναγωνιστές που θα σε στηρίξουν σε όποια δυσκολία προκύψει. Αν πάλι στην πόλη σου δεν υπάρχει ήδη κάτι οργανωμένο προσπάθησε να βρεις ομοϊδεάτες σε κάθε χώρο όπου κινείσαι και επικοινώνησε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τον δικό σας πυρήνα δράσης. 

Κάθε Έλληνας νέος είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει στον αγώνα που δίνουμε, αρκεί να διέπεται από την απαιτούμενη σοβαρότητα και να είναι διατεθειμένος να απορρίψει τις «εύκολες λύσεις». Άφησε λοιπόν κατά μέρος τις επιφυλάξεις που καλλιεργεί η εχθρική προπαγάνδα, έλα να μας γνωρίσεις, να συζητήσουμε όσες απορίες έχεις και ίσως διαπιστώσεις ότι στη σχολή σου υπάρχουν ήδη και άλλοι Εθνικιστές που είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις εντός του χαώδους φοιτητικού περιβάλλοντος.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ,  ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *