Πολιτική εξόρμηση του Μετώπου Νεολαίας στον Κορυδαλλό

Το περασμένο Σάββατο, πολυπληθές κλιμάκιο της Τοπικής Οργανώσεως Πειραιά έδωσε δυναμικό παρών στις λαϊκές γειτονιές της Νίκαιας και του Κορυδαλλού, δίνοντας το σύνθημα της εντατικοποίησης του Αγώνα εν όψει του καλοκαιριού!

Οι Συναγωνιστές διανύοντας μία διαδρομή που ξεκίνησε από την Νίκαια και κατέληξε στο κέντρο του Κορυδαλλού, θύμισαν ξανά στον Ελληνικό Λαό πως οι μοναδικοί που αντιστέκονται και μάχονται για την Πατρίδα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής!

Μοιράστηκε μεγάλος όγκος ενημερωτικών φυλλαδίων με τις θέσεις μας για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της κοινωνίας καθώς και με τον Λόγο του Αρχηγού μας, ο οποίος μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού καλεί Όσους Ζωντανούς να δώσουν τον Αγώνα δίπλα του για την μεγάλη Αντεπίθεση του Κινήματος μας.

Επίσης πραγματοποιήθηκε ανάρτηση πανό από τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας με το οποίο σχολιάστηκε καυστικά η τρομερά άστοχη και εκβιαστική πολιτική της κυβέρνησης γύρω από τους εμβολιασμούς και το κλίμα διχασμού που επιβάλλει στους Έλληνες πολίτες.

Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *