Η Χρυσή Αυγή ενάντια στην προδοσία και τον εκφυλισμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! – ΒΙΝΤΕΟ

Το Σάββατο 26 Ιουνίου γράφτηκε στην Θεσσαλονίκη μια ακόμα ημέρα αποτυχίας για τις δυνάμεις της παρακμής. Με πολλαπλές ανακοινωμένες αποκρουστικές φιέστες στο κέντρο της πόλης διάφορες παρακρατικές γκρούπες έβαλαν στόχο την προώθηση αρρωστημένων προτύπων ζωής ενώ ταυτόχρονα το ΚΚΕ επιχειρούσε ένα ακόμα «παιδομάζωμα» εγκλωβισμού νέων στην ελεγχόμενη αντιπολίτευση που αποτελεί. Αλλά η ψευδαίσθηση κυριαρχίας στην πόλη των πάσης φύσεως αριστεριστών δεν άργησε να καταρρεύσει.
Η φάλαγγα των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε δυναμικά για άλλη μια φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Ενάντια σε κράτος και παρακράτος, με την σιδηρά νεολαία του Κινήματος να κυριαρχεί, οι δρόμοι σείστηκαν από εθνικιστικά συνθήματα, εκατοντάδες διερχόμενοι έλαβαν ενημερωτικό υλικό ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που αυθόρμητα έσπευσαν να ακολουθήσουν την πορεία. Ερρίφθησαν χιλιάδες φέιγ βολάν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και παράλληλα εκκαθαρίστηκε η περιοχή από τις ρυπαρές αφίσες περιθωριακών αριστερών οργανώσεων.
Όμως η προδοσία στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια, φέρει και «γαλάζιο» προσωπείο. Έτσι, σε απόλυτη τάξη οι Χρυσαυγίτες πορεύθηκαν στην πολυσύχναστη παραλιακή έως τον Λευκό Πύργο όπου ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Χ. Χατζησάββας στηλίτευσε την προδοσία της Μακεδονίας μας από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα εξουσίας υπογραμμίζοντας τον βρώμικο ρόλο της Νέας Δημοκρατίας στην επιβολή της «συμφωνίας των Πρεσπών». Η λαμπρή εικόνα των Εθνικιστών που έψαλαν τον Εθνικό ύμνο αλλά και τον ύμνο του Κινήματος στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης αποτελεί την καλύτερη απάντηση στο “πολιτισμικό” δηλητήριο που επιχείρησε να διαχύσει χτες στην πόλη άπασα η αριστερά με τις πλάτες των φιλελεύθερων εξουσιαστών!
Με αδιαπραγμάτευτη πίστη στην Ιδέα και στον Αρχηγό μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκο συνεχίζουμε τον ασυμβίβαστο αγώνα εναντίον όλων. Η Εθνική Αντίσταση είμαστε εμείς!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *