Επανέναρξη λειτουργίας του Εθνικιστικού Πολυχώρου Θεσσαλονίκης “ΣΑΡΙΣΑ”

Αυτή την Παρασκευή 7 Μαΐου 19:00-22:00, το Μέτωπο Νεολαίας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του ανακαινισμένου πολυχώρου “ΣΑΡΙΣΑ” που αποτελεί το μοναδικό Εθνικιστικό Στέκι της Θεσσαλονίκης!
Οι συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας, με πολύ κόπο αλλά και ενθουσιασμό, εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο που οι συνθήκες επέβαλαν την αναστολή της ανοιχτής λειτουργίας, προκειμένου να ανανεώσουν το αγαπημένο μας στέκι δίνοντας νέα πνοή στην διαμόρφωση, αξιοποιώντας πλήρως τους εξωτερικούς χώρους και επεκτείνοντας τις δυνατότητες με νέες Εθνικιστικές δομές που θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.
Σε αυτόν τον δικό μας πολυχώρο έχουμε ως Εθνικιστές (κάθε ηλικίας) την δυνατότητα να συσφίξουμε τους δεσμούς των κοινών μας αγώνων, να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες ελεύθερα πάντα υπό τους ήχους της δικιάς μας μουσικής αλλά και να ενισχύσουμε τις ιδεολογικές μας βάσεις μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών, συζητήσεων και εκδηλώσεων. Στον χώρο επίσης λειτουργούν η Εθνικιστική μπουτικ της Θεσσαλονίκης καθώς και βιβλιοπωλείο δυσεύρετων Εθνικών εκδόσεων ενώ διατίθεται δωρεάν υλικό δράσεων για την διάδοση των Ιδεών μας (αυτοκόλλητα, φυλλάδια κτλ).
Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη και καινοτόμο προσπάθεια και να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες. Καλούμε όλους τους φίλους του Εθνικιστικού Κινήματος να πλαισιώσουν αυτήν την μοναδική προσπάθεια και να ενισχύσουν το εθελοντικό έργο που προσφέρεται μέσω του πολυχώρου.
Καζαντζάκη 4 (δίπλα στα δικαστήρια), 5ος όροφος

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *