Παράσταση διαμαρτυρίας του Μετώπου Νεολαίας στο Εφετείο

Στις 22 Απριλίου 2021, έξι ακριβώς μήνες από την φυλάκιση των Συναγωνιστών μας και του Αρχηγού μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, δώσαμε το παρών αυθόρμητα έξω από το Εφετείο Αθηνών, για να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους διωκόμενους Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου, και να δώσουμε το μήνυμα σε εχθρούς και «φίλους» πως η Χρυσή Αυγή παρά τον ανηλεή και ολομέτωπο πόλεμο του συστήματος είναι εδώ και μάχεται για την Δικαίωση και την Αντεπίθεση μας!

Προχωρήσαμε σε ρίψη φέιγ βολάν και σε ανάρτηση πανό με ίδιο περιεχόμενο, ζητώντας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για τους Χρυσαυγίτες που είναι τα θύματα ενός αντεθνικού καθεστώτος γιατί τόλμησαν να αγωνιστούν για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.

Σήμερα, έξι μήνες μετά την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση εναντίον του Κινήματος μας, μία απόφαση η οποία κατέδειξε με το πλέον προφανή τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή ως η μόνη αντισυστημική δύναμη «έπρεπε» να μπει στην φυλακή για να μην συνεχίσει να υπάρχει Εθνική Αντίσταση εντός και εκτός του κοινοβουλίου, ο Αγώνας μας και το πολιτικό μας πρόγραμμα φαντάζει πιο αναγκαίο από ποτέ για να αποτελέσει την έσχατη γραμμή αμύνης απέναντι στην κερδοσκοπία των ξένων συμφερόντων και στον καπιταλισμό, στην καλπάζουσα παγκοσμιοποίηση και στον αλόγιστο περιορισμό των ελευθεριών του ανθρώπου με πρόσχημα την πανδημία του κορονοϊού.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, Πιστοί μέχρι Τέλους στην Σημαία μας και στον Αρχηγό μας, Περήφανοι για τους Συναγωνιστές μας που βρίσκονται πίσω απο τα Κελιά της Τιμής, συνεχίζουμε απρόσκοπτα την πολιτική μας δράση και αναμένουμε την στιγμή της Δικαίωσης μας!

Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή – Μέτωπο Νεολαίας

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *