Δράση ενάντια στην εισβολή: η Χρυσή Αυγή δίπλα στους Έλληνες της Θεσσαλονίκης που υποφέρουν

Κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής, 11 Απριλίου, εκτεταμένη ενημερωτική δράση στις γειτονιές της δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης. Για πολλές ώρες οι συναγωνιστές διένειμαν εκατοντάδες αντίτυπα ενημερωτικού υλικού στους Έλληνες κατοίκους, οι οποίοι εδώ και χρόνια υποφέρουν τα πάνδεινα εξαιτίας της σταθερής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων να εισάγουν και να εγκαθιστούν στις γειτονιές τους ορδές λαθρομεταναστών. 

Οι συνθήκες ζωής στις περιοχές της Ξηροκρήνης και της Μενεμένης είναι ενδεικτικές του τι σημαίνει στην πράξη η μετατροπή της Ελλάδας σε μια “πολυπολιτισμική/πολυφυλετική κοινωνία” όπως επιδιώκουν από κοινού αριστεροί και φιλελεύθεροι. Οι βίαιες κλοπές και ληστείες, η στοχοποίηση ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ, οι βιασμοί και οι δολοφονικές επιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο σε αυτά τα κομμάτια Ελληνικής γης όπου οι Έλληνες τείνουν να γίνουν μειοψηφία! 

Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής μάχονται επί δεκαετίες και με συνέπεια ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές και στα σχέδια των διεθνών ελίτ που επιδιώκουν τον αφανισμό του Ελληνισμού αλλά και του συνόλου του Λευκού Χριστιανικού πολιτισμού. Έχοντας μαζί μας την νεολαία, που αφυπνίζεται αργά αλλά σταθερά σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς, απευθύνουμε αγωνιστικό κάλεσμα προς κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που δεν θέλει να δει το Έθνος του να χάνεται και το μέλλον των παιδιών του να καταστρέφεται!

Εκεί όπου τελειώνει το ενδιαφέρον των κυβερνητικών ανδρείκελων αρχίζει ο Αγώνας των Εθνικιστών!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *