Συγκέντρωση Τιμής στην Επανάσταση του 1821 στην πλατεία Κολοκοτρώνη

Στις 27 Μαρτίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, έδωσε το παρόν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας τιμώντας τους Ήρωες του Έθνους που πριν από 2 αιώνες ξεκίνησαν τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τον τουρκικό ζυγό.

Οι Εκατοντάδες Εθνικιστές που βρέθηκαν στο Άγαλμα του Κολοκοτρώνη έδωσαν την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις περί διάλυσης του Κινήματος μας και επιχειρούν να στήσουν μια λεγόμενη «Μνήμη Θανάτου» στο όνομα της Χρυσής Αυγής. Μέσα σε κλίμα απόλυτης απαγόρευσης και σε καθεστώς τρομοκρατίας στο Κέντρο της Αθήνας ανέμισαν ξανά Ελληνικές Σημαίες και Εθνικιστικά Λάβαρα !

Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό από μέλος του Μετώπου Νεολαίας, ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος, παραλληλίζοντας τον Αγώνα των Ηρώων του 1821 με τους σημερινούς Αγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους Αγνούς Χρυσαυγίτες οι οποίοι δίνουν την Ψυχή τους για την Ελευθερία της Ελλάδας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού και τις φυλακές Τρικάλων.

Στην συνέχεια, διαβάστηκε άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, του ανθρώπου που το όνομα του έμελλε να γίνει συνώνυμο της Εθνικής Αντίστασης και του Πατριωτισμού και φόβισε τόσο πολύ το αντεθνικό σύστημα που τον φυλάκισαν χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο. Ο Αρχηγός, υπερήφανα συνεχίζει τον Αγώνα μέσα από τα κελιά της Τιμής και μας δείχνει τον δρόμο με το ανίκητο Ηθικό του και την αλύγιστη Πυγμή του.

Αμέσως μετά κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Κινήματος στο σημείο.

Η εκδήλωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *