Μέτωπο Νεολαίας στα Πανεπιστήμια εναντίον όσων στηρίζουν τρομοκράτες – BINTEO

Το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής αποτελεί την προμετωπίδα του Αγώνα για μία Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα. Αποτελεί επίσης, μετά την σκευωρία του Σεπτεμβρίου του 2020, την Αιχμή του Δόρατος στην Μάχη για την Δικαίωση και Απελευθέρωση του Αρχηγού μας! 
Οι Νέοι και οι Νέες που αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα και τον Εθνικισμό μέσα από τις τάξεις του Μετώπου Νεολαίας, είμαστε στην πλειοψηφία μας ενεργοί προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές σε διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Πατρίδας μας. Αφουγκραζόμαστε τις σκέψεις και την ανάγκη των απλών συμφοιτητών μας για την λειτουργία των σχολών και την ομαλή περάτωση των σπουδών μας.
Με βάση αυτό το σκεπτικό και με αφορμή τις συζητήσεις σχετικά με την πανεπιστημιακή αστυνομία, στις 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήσαμε μια συμβολική ανάρτηση πανό έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο ζητώντας την άμεση κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων καθώς και την μηδενική ανοχή στην εξόφθαλμη ανομία των παρακρατικών εντός των πανεπιστημίων. Όπως αναμέναμε έπειτα από αυτή την πράξη κάποιοι, θεωρώντας τα πανεπιστήμια «τσιφλίκι» τους, έβγαλαν το μένος τους εναντίον μας και πιστοί στα όνειρα θερινής νυκτός που τους διέπουν «απαίτησαν» την απομάκρυνση μας από τα Πανεπιστήμια.
Λίγες ημέρες μετά 68 πανεπιστημιακοί από διάφορα ιδρύματα της Χώρας, υπέγραψαν δήλωση συμπαράστασης στον καταδικασμένο για εμπλοκή σε 11 δολοφονίες και τρομοκρατικές επιθέσεις, Δημήτρη Κουφοντίνα. Καθηγητές που δεν σέβονται το λειτούργημα τους, δήθεν υπερασπιστές της ελευθερίας και της ειρήνης, στήριξαν με την υπογραφή τους την πιο αποκρουστική και υποτιμητική για την ανθρώπινη ζωή μορφή της τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Οι ίδιοι «κύριοι» λίγους μήνες πριν απαιτούσαν, χωρίς καμία αιδώ και χωρίς κανέναν σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας, να καταδικαστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και μέλη του Κινήματος μας με ένα κατηγορητήριο-παρωδία!
Ως Μέτωπο Νεολαίας έχουμε μηδενική ανοχή απέναντι τόσο στους παρακρατικούς όσο και στην ασυδοσία των διορισμένων μπολσεβίκων. Ως εκ τούτου προχωρήσαμε εκ νέου σε παρεμβάσεις εντός πανεπιστημιακών χώρων, αυτή τη φορά σε όλη την Ελλάδα! Οι δράσεις μας αποτελούν απάντηση στις υστερίες αριστεριστών που χέρι-χέρι με τις απανταχού κομματικές παρατάξεις ζητούσαν την απομάκρυνση μας από τα Πανεπιστήμια. Δηλώνουμε επίσης με αυτόν τον τρόπο ότι η εμετική στήριξη κάποιων δημοσίων υπαλλήλων που παριστάνουν τους πανεπιστημιακούς στο πρόσωπο ενός τρομοκράτη δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή όσο υπάρχουμε!
Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν πανό διαμαρτυρίας και διανεμήθηκε σχετικό υλικό ενάντια στους 68 υμνητές της τρομοκρατίας στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην πανεπιστημιούπολη και στην φοιτητική λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στα τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Σπάρτη.
Οι Νέοι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα εκλείψουν πότε από τα Πανεπιστήμια διότι είναι ενεργά μέλη αυτών. Είμαστε κάθε συμφοιτητής, γείτονας και νέος εργαζόμενος της διπλανής πόρτας που δεν ανέχεται την ηθική σαπίλα που προσπαθείτε να επιβάλλετε στις ζωές μας. Είμαστε το Μέτωπο Νεολαίας και για εμάς δεν υπάρχουν «άβατα»!
Έξω οι υπερασπιστές των δολοφόνων από τα Πανεπιστήμια μας!
Μέτωπο Νεολαίας – Χρυσή Αυγή

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *