Επίδοση ψηφίσματος του Μετώπου Νεολαίας στην πρεσβεία της Αρμενίας

Το Μέτωπο Νεολαίας πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ακτιβιστική παρέμβαση στην πρεσβεία της Αρμενίας.

Οι Έλληνες Εθνικιστές, αμετακίνητοι στις Ιδέες τους και αρνούμενοι να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο με τις υποκριτικές παρουσίες πολιτικάντηδων και δήθεν «πατριωτών», προέβησαν στην πλέον συμβολική και έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης με την τοιχοκόλληση και επίδοση ψηφίσματος, με το οποίο έκαναν γνωστό πως στέκονται στο πλευρό των υπερήφανων Αρμενίων που υπερασπίζονται την Πατρίδα τους απέναντι στους Τούρκους και τους συμμάχους τους.

Κρίνουμε ως απαράδεκτη την επίσημη στάση του ελληνικού κράτους και μεταφέρουμε το μήνυμα πως η υπεράσπιση της πατρώας Γης αποτελεί την πιο Ιερή Πράξη καθήκοντος απέναντι στο Έθνος.

Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει τον Αρμενικό Λαό και δίνει το σύνθημα πως, παρά τις οποίες κυβερνητικές υποχωρήσεις, η ψυχή των Ελλήνων είναι στο πλευρό τους! Ευχόμαστε στους Αρμένιους καλή Δύναμη και Νίκη απέναντι στους επίδοξους σφετεριστές.

Το ψήφισμα του Μετώπου Νεολαίας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, καθώς και το Μέτωπο Νεολαίας του Κινήματος εκφράζουν δημοσίως την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Αρμενικό λαό, ενώ χαιρετίζουν τη ηρωική αντίσταση των υπερασπιστών του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και της Δημοκρατίας του Αρτσάχ έναντι των Τουρκο-αζέρων εισβολέων. Παράλληλα, οι Έλληνες Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου καταγγέλλουν ως υποτακτικές προς το ΝΑΤΟ και τις Βρυξέλλες τις ανακοινώσεις της Ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Εξωτερικών. Η κυβέρνηση της ΝΔ μένει απαθής όσο οι Αρμένιοι αδερφοί μας πέφτουν ηρωικά στη μάχη! Μακριά από χλιαρές και γλυκανάλατες ανακοινώσεις, οι Χρυσαυγίτες απαιτούν από το Ελληνικό κράτος να πράξει τα δέοντα προς υποστήριξη της Αρμενίας, ενώ καλούμε άπαντες τους Έλληνες σε εγρήγορση».

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *