Απάντηση του Μετώπου Νεολαίας στην ΟΛΜΕ: Οι Εθνικιστές δεν εκφοβίζονται, η Δικαιοσύνη δεν εκβιάζεται!

Το Σάββατο 5.9.2020 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των προέδρων των καθηγητών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας. Οι άνθρωποι αυτοί υποτίθεται ότι έχουν αναλάβει το λειτούργημα του παιδαγωγού απέναντι στην Ελληνική νεολαία και αμείβονται ακριβώς γι’ αυτό από τον Ελληνικό Λαό. Όμως οι εμφανώς κομματικά εμπαθείς και εκτός πραγματικότητας επικεφαλής της ΟΛΜΕ, αντί να ασχοληθούν με τα πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα που πλήττουν την Παιδεία και την εκπαιδευτική διαδικασία εν μέσω οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, αποφάσισαν να εκδώσουν μια κατάπτυστη, άσχετη με τις αρμοδιότητες τους και νομικά επιλήψιμη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η Γενική Συνέλευση εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο τολμά άνευ δικαστικής απόφασης να χαρακτηρίζει σαν «εγκληματική οργάνωση» το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής και προτρέπει σε «παρεμβάσεις μέσα και έξω από την τάξη» εναντίον των Εθνικιστών!

Το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής εκπροσωπώντας τους νέους Έλληνες Εθνικιστές (μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και ανέργους) ενημερώνουμε τους συντάκτες του γελοίου αυτού κειμένου ότι:

1. Στο άρθρο 29, παράγραφος 3 του Ελληνικού Συντάγματος «απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, στους υπαλλήλους του Δημοσίου». Ως εκ τούτου οι συγκεκριμένοι καθηγητάδες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι οι αναφορές τους για «παρεμβάσεις εντός των τάξεων» είναι καταφανώς παράνομες και αντισυνταγματικές. Η άγνοια τους επ’ αυτού αποτελεί ένδειξη του χαμηλότατου γνωσιακού επιπέδου που κυριαρχεί στις τάξεις τους χάρη στις 5 δεκαετίες αναξιοκρατικής κομματοκρατίας.

2. Οποιαδήποτε απόπειρα πραγμάτωσης των παραπάνω παρανόμων εξαγγελιών υποπέσει στην αντίληψη μας θα αντιμετωπισθεί δυναμικά με τον δέοντα τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε κάθε μαθητή και γονέα που σέβεται τον εαυτό του και δεν ανέχεται την υπονόμευση της Παιδείας να ενημερώσει τον πυρήνα Μετώπου Νεολαίας της περιοχής του για τυχόν περιστατικά εκφοβισμού μαθητών, κομματικής αντιεθνικιστικής προπαγάνδας και γενικότερα για οποιαδήποτε αντιθεσμική συμπεριφορά λάβει χώρα εντός σχολικού χώρου από ασυνείδητους καθηγητές.

3. Τα παρακρατικού τύπου καλέσματα, για συγκεντρώσεις έξω από την δικαστική αίθουσα κατά την έκδοση της απόφασης στην δίκη που αφορά τις αποδεδειγμένα παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, αποτελούν απροκάλυπτη άσκηση ψυχολογικής βίας προς την έδρα και προσπάθεια χαλιναγώγησης της απονομής Δικαίου. Καλούμε την Δικαιοσύνη να σταθεί αντάξια του ρόλου της και να αγνοήσει κάθε τέτοια εκβιαστική απόπειρα.

ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *