Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Μετώπου Νεολαίας

Την Κυριακή 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη πανελλαδική συνδιάσκεψη από τους εκπροσώπους του Μετώπου Νεολαίας μέσα σε ένα κλίμα πολιτικής εγρήγορσης και ενθουσιασμού!
Το παρόν έδωσαν οι εκπρόσωποι του Μετώπου που ορίστηκαν να έρθουν από το κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά αλλά και τα προάστια της πρωτεύουσας ώστε να μεταφέρουν τον παλμό από την Ανατολική και την Δυτική Αττική καθώς επίσης από τα Νότια και τα Βόρεια προάστια.
Τους πυρήνες δράσης της Νεολαίας στην επαρχία εκπροσώπησαν οι υπεύθυνοι τους από την Θεσσαλονίκη και γενικότερα την βόρειο Ελλάδα ενώ παρόντες ήταν επίσης δια αντιπροσώπου τους οι Συναγωνιστές από τα Δωδεκάνησα.
Οι πυρήνες δράσεις του Μετώπου στην Πελοπόννησο μας χαιρέτισαν μέσω υπομνημάτων καθώς οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στις παραπάνω περιοχές δεν τους έδωσαν την δυνατότητα να είναι παρόντες.
Στην άκρως εποικοδομητική αυτή συνάντηση των υπευθύνων του Μετώπου Νεολαίας Πανελλαδικά, δόθηκε με μεγάλο σθένος το σύνθημα της Αντεπίθεσης και της εντατικοποίησης του Αγώνα και του πολιτικού ακτιβισμού ώστε να αφυπνίσουμε ακόμα περισσότερους Νέους και να τους καλέσουμε να συνταχθούν στις γραμμές μας!
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος διάλογος με ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά το πλαίσιο δράσης και κατατέθηκαν οι ιδέες που μετέφερε ο κάθε Συναγωνιστής από τους νέους Χρυσαυγίτες κάθε περιοχής της Ελλάδος.
Μετά την αξιολόγηση των ιδεών και της κάθε πρωτοβουλίας που προθυμοποιείται να πάρει κάθε Συναγωνιστής, αποφασίσαμε να βαδίσουμε πλέον συντεταγμένα και με πλήρη επικοινωνία και συνεννόηση ώστε το Μέτωπο  Νεολαίας σε όλη την Ελλάδα να λειτουργεί ως ένα ενιαίο και δυναμικό κομμάτι του Λαϊκού Συνδέσμου ! 
Εν τέλει, δώσαμε την υπόσχεση ότι θα αγωνιστούμε με τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να προσφέρουμε τα δέοντα στον Εθνικιστικό Αγώνα.
Το χρωστάμε στον Αρχηγό και εμπνευστή μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκο που είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα αλλά και στους Αθάνατους Αδερφούς μας, Γιώργο και Μανώλη.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *