Καλοκαιρινό Πάρτυ Μετώπου Νεολαίας

Φέτος, για ακόμα μια φορά όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, το πάρτυ – θεσμός του Μετώπου Νεολαίας δίπλα στην παραλία πραγματοποιήθηκε με μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλη χρονιά!

Από νωρίς το απόγευμα η οργανωτική ομάδα της εκδήλωσης ασχολήθηκε με τα σκηνικά της βραδιάς και το ιδιαίτερο στήσιμο, δίνοντας ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα με τα λάβαρα του Εθνικισμού να κυματίζουν και να αντλούμε δύναμη από την μεταφυσική αίσθηση του χώρου !

Από την αρχή της βραδιάς είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα στους Συναγωνιστές μας κάτω απο την υπόκρουση Εθνικιστικών ακουσμάτων και μαζί με την μπίρα και την αγωνιστική μας διάθεση περάσαμε μια νύχτα η οποία θα μας μείνει χαραγμένη για πολύ καιρό με τις καλύτερες των εντυπώσεων!

Μπορέσαμε για λίγη ώρα να ξεκουραστούμε από τον δύσκολο και αέναο Αγώνα που δίνουμε ώστε να ανασυνταχθούμε με την ίδια ατσάλινη θέληση για την συνέχιση του, μέχρι την Νίκη της Χρυσής Αυγής !

Όσο περνούσε η ώρα και καθώς το σκοτάδι απλωνόταν γύρω μας, οι Συναγωνιστές της Νεολαίας πλήθαιναν στο σημείο από κάθε γωνία της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών δίνοντας βροντερό παρών και τότε η σειρά δόθηκε στα καπνογόνα και τα βεγγαλικά ώστε να χρωματίσουν ακόμα περισσότερο την όμορφη αυτή βραδιά κάνοντας μας να τραγουδούμε δυνατά για τον Εθνικισμό και το Κίνημα !

Καθόλη την διάρκεια του καλοκαιρινού μας πάρτυ είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πολλά νέα παιδιά που για πρώτη φορά ήρθαν να μας συναντήσουν από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις, ενώ η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παλαιότερων Συναγωνιστών ήταν τέτοια που μας γέμισε με ελπίδα και κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια στον ανηφορικό δρόμο της Αρετής.

Εν τέλει, οι 100 περίπου Εθνικιστές αναφερθήκαμε στους Αγώνες της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού μας που εδώ και 40 χρόνια μάχεται ανιδιοτελώς για την Εθνικιστική Ιδέα πραγματικά εναντίον όλων, ενώ μνημονεύσαμε τους Νεκρούς μας και όλους τους Συναγωνιστές που μας άφησαν νωρίς, αλλά είναι πάντα δίπλα μας και μας ακολουθούν στις εύκολες και δύσκολες στιγμές του Αγώνα !

Η όμορφη αυτή συνάντηση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να τραγουδούν υπερήφανα και μέχρι τα ουράνια τον Ύμνο του Κινήματος !

Ζήτω η Χρυσή Αυγή !

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *