Ενημερωτικές δράσεις σε Περαία και Λαγκαδά

Με την συνδρομή του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα πολλαπλές ενημερωτικές δράσεις σε περιοχές της Β’ Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, υπό την οργάνωση του πυρήνα Ν. Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στο κέντρο της Περαίας, μοιράζοντας εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος καθώς και φύλλα της εβδομαδιαίας Εθνικιστικής εφημερίδας Χρυσή Αυγή.

Η υποδοχή των συναγωνιστών ήταν εγκάρδια και δόθηκε η ευκαιρία σε συζητήσεις να εξηγηθούν τα όσα παραπλανητικά παρουσιάζονται καθημερινά από το μιντιακό κατεστημένο, το οποίο κάθε λίγο παλεύει να πείσει τους μη γνωρίζοντες για το… τέλος της Χρυσής Αυγής. Η πλειοψηφία του κόσμου, όμως, συμφωνεί με τις θέσεις του κινήματος μας και αναγνωρίζει πως η εμπάθεια και ο πόλεμος από το σύστημα υποδηλώνουν φόβο και πανικό.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους κατοίκους για την γκετοποίηση περιοχών της Θεσσαλονίκης από λαθροεισβολείς και την προσπάθεια που γίνεται από τους δεξιούς τιμητές της αριστεράς να εποικιστεί το σύνολο της ελληνικής επικρατείας, γεγονός που μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα θα θέσει σε δοκιμασία και την τοπική κοινωνία, αφού σε συνάρτηση  με τον ορατό οικονομικό μαρασμό της περιοχής αποδεικνύεται το καταστροφικό αποτέλεσμα των πολιτικών των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων.

Παράλληλα συναγωνιστές του πυρήνα Λαγκαδά πραγματοποίησαν εκτεταμένες αφισοκολλήσεις και διανομές ενημερωτικών φυλλαδίων στις περιοχές του Δήμου Λαγκαδά και Δήμου Βόλβης.

Κύριος θεματικός άξονας και αυτών των δράσεων ήταν η μαζική εισβολή αλλοφύλων στον Ελληνικό χώρο. Οι κάτοικοι των κοινοτήτων της Β’ Θεσσαλονίκης βιώνουν τα τελευταία χρόνια τις συνέπειες αυτού του φαινομένου με τον πιο τραγικό τρόπο αφού οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν επιβάλλει την δημιουργία πολλαπλών «δομών φιλοξενίας» κυριολεκτικά δίπλα στα σπίτια τους. Οι άλλοτε ήσυχες Ελληνικές επαρχιακές κοινότητες είδαν την εγκληματικότητα να αυξάνεται κατακόρυφα με συνεχή φαινόμενα κλοπών, διαρρήξεων, βανδαλισμών, ακόμα και άμεσων επιθέσεων εναντίον κατοίκων.

Από την πλευρά τους όλες οι κυβερνήσεις ανεξαιρέτως επιλέγουν συνειδητά να αδιαφορούν για τα προβλήματα των Ελλήνων ενώ παράλληλα ξοδεύουν εκατομμύρια από τον κρατικό προϋπολογισμό για την χρηματοδότηση ύποπτων ΜΚΟ και την παροχή όλων των ανέσεων στους λαθρομετανάστες.

Πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε να αφυπνίσουμε συνειδήσεις συνεχίζουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα ισχυρή, εθνικά υπερήφανη και κοινωνικά δίκαιη. Η Εθνική Αντίσταση συνεχίζεται έχοντας τη νεολαία αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες  στο πλευρό μας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *