Προστάτευσε ό,τι σου ανήκει

Αν ρωτούσα εσένα που διαβάζεις τις γραμμές αυτές πως θα περιέγραφες τον κόσμο γύρω σου τότε λέξεις όπως απογοήτευση, υποταγή και εκφυλισμός θα ήταν μάλλον οι πρώτες που θα σου έρχονταν στο νου. Η αλήθεια είναι πως δε θα είχες άδικο, σε ανθρώπους σαν εμάς μια ματιά στην πρόσφατη πορεία της ανθρωπότητας δε μπορεί παρά να προκαλέσει συναισθήματα λύπης, ίσως ακόμα και απέχθειας. Κι όμως, μέσα σε όλη αυτή την σήψη υπάρχουν ακόμα πράγματα ιερά και αξίες ανώτερες, υπάρχουν ακόμα αίτια αγώνα.

Κάποιοι μπορεί να σου πουν πως όλα αυτά είναι μάταια και όνειρα άλλων εποχών,  πως είναι πανίσχυροι οι εχθροί μας και αναπόφευκτος ο συμβιβασμός με την δική τους πραγματικότητα και τους κανόνες που θέτουν. Όντως, έχουμε απέναντι μας δυνάμεις που φαντάζουν ακλόνητες. Το κεφάλαιο, τα μέσα προπαγάνδας, οι παγκόσμιες πολιτικές ελίτ, όλοι αυτοί είναι εναντίον μας.

Μη τους επιτρέψεις να σε βυθίσουν στην απελπισία! Όσο επιτηδευμένα και αν νομίζουν ότι έχουν στήσει το παιχνίδι τους, εμείς βλέπουμε μέσα στον ρου της Ιστορίας ότι πολλάκις σε αυτή την ιερή Ελληνική γη, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη του λευκού ανθρώπου, υπήρξαν στιγμές που το Φως και η ελπίδα φαίνονταν να έχουν χαθεί και κάθε αντίσταση φάνταζε μάταιη στους μικρόνοες. Τότε όμως όπως και τώρα η δύναμη της θέλησης λίγων ανθρώπων ξεχωριστών και ανυπότακτων έκανε το αδύνατο δυνατό και από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η Φυλή μας βγήκε κάθε φορά νικηφόρος από τις πιο δύσκολες μάχες.

Ακόμα και στην πιο πρόσφατη ιστορία, όταν η επιβολή των αντιφυσικών δυνάμεων της απληστίας απέναντι στους υπερασπιστές της Ευρώπης φάνταζε οριστική και η κυριαρχία τους απόλυτη, βρέθηκαν άνθρωποι που κράτησαν την φλόγα της Ιδέας άσβεστη. Έτσι σήμερα, με αυτή την ίδια φλόγα να καίει στις δικές μας ψυχές, υπάρχουμε ακόμα εμείς που υψώνουμε τα «καταραμένα» λάβαρα του Εθνικισμού μπροστά στα έκπληκτα και συχνά έντρομα μάτια των δυναστών αλλά και των δειλών δυναστευόμενων.

Εμείς οι τρελοί, οι ονειροπόλοι, τα «φαντάσματα του παρελθόντος», εμείς οι Ιδεολόγοι του κάλλους είμαστε ακόμα εδώ. Αγωνιζόμαστε και ξέρουμε πως θα είμαστε πάντα οι νικητές γιατί μαζί μας δεν έχουμε μόνο την Αλήθεια και το Δίκαιο, έχουμε μαζί μας τους Θείους νόμους της Φύσεως. Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε και εσένα για να προστατεύσεις μαζί μας τη γη σου, την Τιμή σου, τα Ιερά σύμβολα των προγόνων σου, το μέλλον το δικό σου και όσων αγαπάς. Προστάτευσε ό,τι σου ανήκει!

Μ.Σ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *