Παρέμβαση του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης στις κατεχόμενες γειτονιές του κέντρου – ΒΙΝΤΕΟ

Οι τελευταίες εξελίξεις και ο ανατροφοδοτούμενος επικοινωνιακός πόλεμος από το σύστημα, που προμηνύει για πολλοστή φορά με ψευδή δημοσιεύματα το τέλος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής κατάφερε ένα και μόνο πράγμα: την πρωτοφανή συσπείρωση των Χρυσαυγιτών και Χρυσαυγιτισσών. Μετά τις αλλεπάλληλες δράσεις και παρεμβάσεις σε ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης και σε συνέχεια των εξορμήσεων με στόχο την εξάπλωση της εθνικιστικής ιδέας, το Μέτωπο Νεολαίας προέβη σε μία ακόμα συμβολική κίνηση συμπαράστασης προς τον δοκιμαζόμενο λαό που αρνείται να εγκαταλείψει τις γειτονιές και να τις παραδώσει στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνεχίζουν να εισρέουν και να εγκαθίστανται εντός του αστικού ιστού κι επί «πατριωτικής» διακυβέρνησης της ΝΔ.

Έτσι, χθες το βράδυ η περιοχή του Βαρδάρη γέμισε για πολλοστή φορά με εθνικιστικά φυλλάδια και συνθήματα, ως μία απτή απόδειξη της συμπαράστασης των Ελλήνων εθνικιστών προς τον ελληνικό λαό που επιλέγει να ζει και να εργάζεται σε γειτονιές όπου το ελληνικό στοιχείο αποτελεί πλέον μειοψηφία. Εκεί που κάποτε ανθούσε η τοπική οικονομία με μικρομεσαίες επιχειρήσεις Ελλήνων, εκεί όπου οι παιδικές χαρές και οι πλατείες έσφυζαν από ζωή, χαρά και γέλια μικρών ελληνόπουλων, σήμερα επικρατεί η παρακμή και η εγκληματικότητα.

Στην πραγματικότητα δεν σκοπεύαμε καν να αναρτήσουμε ξεχωριστά την συγκεκριμένη εξόρμηση, καθώς αποτελεί απλά μια από τις πολλές δράσεις που διεξάγουμε στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε τις γειτονιές μας ασφαλείς και καθαρές από αντεθνικά συνθήματα. Όμως μιας και αυτή την φορά ειπώθηκαν πολλά από τοπικά μέσα μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε για ακόμα μια φορά τις θέσεις μας.

Για τη Χρυσή Αυγή αυτή η θλιβερή κατάσταση αποτελεί εικόνα από το μέλλον. Για το λόγο αυτό η χθεσινή παρέμβαση δεν είχε ως στόχο να εκφοβίσει κανέναν «αλλοδαπό», όπως παραπλανητικά αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά κυρίως να ενημερώσει τους Έλληνες ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει και ο δρόμος της αντίστασης απέναντι στα εθνοκτόνα σχέδια των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι δράσεις μας ενδεχομένως να προκαλούν αρνητικούς συνειρμούς σε εκείνους που θέλουν μια πολυπολιτισμική χώρα, είναι όμως τουλάχιστον αστείο να μας προσάπτονται απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί από εκείνους που απέναντι στη βία και παραβατικότητα της αριστεράς παραμένουν αν όχι συναινετικοί, σιωπηλοί. Το δικαίωμα του κάθε Έλληνα να προστατεύει τη χώρα του, την οικογένεια του και να αμύνεται απέναντι στον ιδιότυπο ρατσισμό που υφίσταται ως Έλληνας από το ανθελληνικό κράτος είναι αναφαίρετο και θα εκφράζεται πρώτα και πάντα από το πιο υγιές κομμάτι της κοινωνίας που πιστεύει σε μια Ελλάδα υπερήφανη, καθαρή και ισχυρή: την εθνικιστική Νεολαία της Χρυσής Αυγής.


ΥΓ. Ευχόμαστε η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων να είναι πάντα τόσο γρήγορη, κάθε φορά που ένας Έλληνας ζητήσει βοήθεια, όταν τύχει και βρεθεί αντιμέτωπος με τις… «επενδυτικές» δραστηριότητες των λαθρομεταναστών.

1) “Χρυσαυγίτες με ρόπαλα πέταξαν τρικάκια στην Θεσσαλονίκη
2) “Θεσσαλονίκη: Εξόρμηση μελών της Χρυσής Αυγής με συνθήματα και ξύλα
3) “Θεσσαλονίκη: “Τάγμα εφόδου” της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών
4) “Μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν με ρόπαλα- Πέταξαν τρικάκια

You may also like...

1 Response

  1. Unknown says:

    κραταμε της γειτονιες καθαρες απο λαθροπιθηκια!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ..ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *