Συγκέντρωση Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Ελληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής τίμησαν και στην Θεσσαλονίκη την 19η Μαΐου, ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας. Πολυμελές κλιμάκιο συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού στο Κορδελιό Θεσ/νίκης. Στο σημείο ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος πραγματοποίησε σύντομη ομιλία κατά την οποία στηλίτευσε μεταξύ άλλων την υποκριτική στάση αριστερών και δεξιών πολιτικάντηδων οι οποίοι κάνουν δηλώσεις για την ημέρα ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο μιλάνε για “ελληνοτουρκική φιλία” προσβάλλοντας την μνήμη των θυμάτων. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Χατζησάββας Χρήστος και Γρέγος Αντώνης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε δυναμική δράση στους δρόμους της περιοχής όπου οι συναγωνιστές έκαναν αισθητή την παρουσία τους με ηχηρά συνθήματα ενάντια στην λήθη και την υποταγή. Ταυτόχρονα, έγινε διανομή ενημερωτικού υλικού στους διερχόμενους πολίτες με τις βασικές θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος.

Στην εποχή της παρακμής που διανύουμε πολλοί ξεχνούν τους Ήρωες και τα θύματα της τουρκικής θηριωδίας, η Χρυσή Αυγή όμως δείχνει έμπρακτα πως δε λησμονεί τους 353.000 Ελληνες του Πόντου που όχι μόνο δε «χάθηκαν», όπως είπε η απαράδεκτη Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου, αλλά μαρτύρησαν για την πίστη τους στο Έθνος σφραγίζοντας την ιστορία του Λαού μας! Γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν, τα σημάδια θα παραμείνουν εκεί, για εμάς που τους τιμούμε!

Φωτογραφίες:


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *