Μέτωπο Νεολαίας: Να μην καταργήσει ο κορωνοϊός την ατομική μας ελευθερία

Έπειτα από μια πρωτοφανή επιχείρηση τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών σχετικά με τον κορωνοϊό και την εξάπλωση του, φτάνουμε στο σημείο όπου αναμένεται η μετάβαση της κοινωνίας στην επόμενη ημέρα. Μια ημέρα η οποία φαντάζει πραγματικά ζοφερή, με τις επιπτώσεις του lockdown στην οικονομία να είναι πολύ άσχημες και με την υπομονή ενός ολόκληρου λαού να έχει φτάσει στα όρια της, μετά απο δυσβάσταχτα πρόστιμα, βίαιη καταστολή και στέρηση της ατομικής του ελευθερίας.

Όλα αυτά φυσικά για το κοινό καλό όπως μας λένε οι ειδήμονες και για να μην θέσουμε την υγεία μας σε κίνδυνο. Αυτά βεβαίως μέχρι πρότινος, διότι ήδη υπάρχει η παραδοχή από τα πλέον επίσημα χείλη ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα εκτεθεί στον ιό και θα τον περάσει ίσως και ασυμπτωματικά χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο, όπως ακριβώς συμβαίνει με την κοινή γρίπη και άλλες ιώσεις που κατά καιρούς και εποχικά ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας.

Επίσης υπάρχει η παραδοχή από διεθνή επιστημονικά κλιμάκια, ότι εν τέλει ο συγκεκριμένος ιός ενδεχομένως να μην ευδοκιμεί στον ήλιο και στην αύξηση της θερμοκρασίας και ότι ο περιορισμός σε έναν κλειστό χώρο είναι πιο επικίνδυνος για την εξάπλωση και μετάδοση του, από την ελεύθερη κίνηση στο περιβάλλον και έξω από το σπίτι μας. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούμε να εξάγουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα όσο ο καιρός περνάει και τα αποτελέσματα της καραντίνας κάνουν την εμφάνιση τους στην οικονομία κάθε κράτους μέσα σε μια διακρατική κοινότητα η οποία διακαώς ωθεί τις οικονομίες – και όχι μόνο – στην παγκοσμιοποίηση.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *