Πορεία Τιμής και Μνήμης για τον Κ. Παλαιολόγο στην Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ


Με ακλόνητο μαχητικό πνεύμα πραγματοποιήθηκε και στην πόλη της Θεσσαλονίκης η προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία εις μνήμην των γενναίων υπερασπιστών της Βασιλεύουσας και του τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Σε μία πολιτεία σαπισμένη από το δηλητήριο της απάθειας, πλήθος νέοι και νέες έδωσαν το δυναμικό παρόν στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ηχηρό μήνυμα απέναντι στην ιστορική άγνοια και λήθη που προωθεί η κυβέρνηση. 

Τη στιγμή που τα φερέφωνα της εξουσίας διατυμπανίζουν την υποτιθέμενη διάλυση της Χρυσής Αυγής, το κέντρο των δύο μεγαλύτερων πόλεων κατακλύστηκε από μαυροκόκκινα λάβαρα και Ελληνικές Σημαίες. Από την οδό Καζαντζάκη, όπου στεγάζεται η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες προέβησαν σε μαχητική πορεία και έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό από τους εναπομείναντες Έλληνες των κατεχόμενων περιοχών του κέντρου.

Απορίας άξιο είναι πως ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Χρυσαυγίτες ήταν οι μοναδικοί που θυμήθηκαν την επέτειο της Άλωσης της Πόλης, ο λεγόμενος «πατριωτικός» τύπος, επέλεξε για ακόμη μία φορά να ακολουθήσει την τακτική της φίμωσης, παίζοντας ξανά το παιχνίδι του συστήματος. Απέναντι σε όλους εκείνους που ονειρεύονται μία Ελλάδα χωρίς ιστορικές ρίζες, η Εθνικιστική Νεολαία έδωσε για μία ακόμη φορά την καλύτερη απάντηση με την δυναμική της παρουσία.

Όσο υπάρχουν υπουργοί που εκχωρούν «λίγες δεκάδες μέτρα» Ελληνικού εδάφους και όσο υπάρχουν κυβερνήσεις που αφήνουν αφύλακτη τη χώρα απέναντι στις ορδές λαθρομεταναστών, τόσο θα δυναμώνει η φωνή της Εθνικής Αντίστασης και θα πεισμώνει η ψυχή μας, ώστε να μην επιτραπεί μία νέα Άλωση!

Φωτογραφίες:

Μέτωπο Νεολαίας: Να μην καταργήσει ο κορωνοϊος την ατομική μας ελευθερία

Έπειτα από μια πρωτοφανή επιχείρηση τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών σχετικά με τον κορωνοϊό και την εξάπλωση του, φτάνουμε στο σημείο όπου αναμένεται η μετάβαση της κοινωνίας στην επόμενη ημέρα. Μια ημέρα η οποία φαντάζει πραγματικά ζοφερή, με τις επιπτώσεις του lockdown στην οικονομία να είναι πολύ άσχημες και με την υπομονή ενός ολόκληρου λαού να έχει φτάσει στα όρια της, μετά απο δυσβάσταχτα πρόστιμα, βίαιη καταστολή και στέρηση της ατομικής του ελευθερίας.

Όλα αυτά φυσικά για το κοινό καλό όπως μας λένε οι ειδήμονες και για να μην θέσουμε την υγεία μας σε κίνδυνο. Αυτά βεβαίως μέχρι πρότινος, διότι ήδη υπάρχει η παραδοχή από τα πλέον επίσημα χείλη ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα εκτεθεί στον ιό και θα τον περάσει ίσως και ασυμπτωματικά χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο, όπως ακριβώς συμβαίνει με την κοινή γρίπη και άλλες ιώσεις που κατά καιρούς και εποχικά ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας.

Επίσης υπάρχει η παραδοχή από διεθνή επιστημονικά κλιμάκια, ότι εν τέλει ο συγκεκριμένος ιός ενδεχομένως να μην ευδοκιμεί στον ήλιο και στην αύξηση της θερμοκρασίας και ότι ο περιορισμός σε έναν κλειστό χώρο είναι πιο επικίνδυνος για την εξάπλωση και μετάδοση του, από την ελεύθερη κίνηση στο περιβάλλον και έξω από το σπίτι μας. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούμε να εξάγουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα όσο ο καιρός περνάει και τα αποτελέσματα της καραντίνας κάνουν την εμφάνιση τους στην οικονομία κάθε κράτους μέσα σε μια διακρατική κοινότητα η οποία διακαώς ωθεί τις οικονομίες – και όχι μόνο – στην παγκοσμιοποίηση.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *