Πορεία Τιμής και Μνήμης για τον Κ. Παλαιολόγο στην Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ


Με ακλόνητο μαχητικό πνεύμα πραγματοποιήθηκε και στην πόλη της Θεσσαλονίκης η προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία εις μνήμην των γενναίων υπερασπιστών της Βασιλεύουσας και του τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Σε μία πολιτεία σαπισμένη από το δηλητήριο της απάθειας, πλήθος νέοι και νέες έδωσαν το δυναμικό παρόν στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ηχηρό μήνυμα απέναντι στην ιστορική άγνοια και λήθη που προωθεί η κυβέρνηση. 

Τη στιγμή που τα φερέφωνα της εξουσίας διατυμπανίζουν την υποτιθέμενη διάλυση της Χρυσής Αυγής, το κέντρο των δύο μεγαλύτερων πόλεων κατακλύστηκε από μαυροκόκκινα λάβαρα και Ελληνικές Σημαίες. Από την οδό Καζαντζάκη, όπου στεγάζεται η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες προέβησαν σε μαχητική πορεία και έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό από τους εναπομείναντες Έλληνες των κατεχόμενων περιοχών του κέντρου.

Απορίας άξιο είναι πως ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Χρυσαυγίτες ήταν οι μοναδικοί που θυμήθηκαν την επέτειο της Άλωσης της Πόλης, ο λεγόμενος «πατριωτικός» τύπος, επέλεξε για ακόμη μία φορά να ακολουθήσει την τακτική της φίμωσης, παίζοντας ξανά το παιχνίδι του συστήματος. Απέναντι σε όλους εκείνους που ονειρεύονται μία Ελλάδα χωρίς ιστορικές ρίζες, η Εθνικιστική Νεολαία έδωσε για μία ακόμη φορά την καλύτερη απάντηση με την δυναμική της παρουσία.

Όσο υπάρχουν υπουργοί που εκχωρούν «λίγες δεκάδες μέτρα» Ελληνικού εδάφους και όσο υπάρχουν κυβερνήσεις που αφήνουν αφύλακτη τη χώρα απέναντι στις ορδές λαθρομεταναστών, τόσο θα δυναμώνει η φωνή της Εθνικής Αντίστασης και θα πεισμώνει η ψυχή μας, ώστε να μην επιτραπεί μία νέα Άλωση!

Φωτογραφίες:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *