Πορεία για τους Ήρωες των Ιμίων – ΒΙΝΤΕΟ/Φωτορεπορτάζ


Σε περίπτωση λογοκρισίας από το YouTube δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ανήμερα της επετείου της εθνικής ταπείνωσης στα Ίμια, η Χρυσή Αυγή με την σιδηρά νεολαία του Κινήματος στην πρώτη γραμμή τίμησε με μία μεγαλειώδη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τη μνήμη των νεκρών Ηρώων του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Απέναντι στο θλιβερό κράτος που εκλιπαρεί άλλοτε την Ευρώπη κι άλλοτε τον υπερατλαντικό αφέντη, πλήθος νέοι και νέες οργάνωσαν μαχητική πορεία, περνώντας από τις κεντρικότερες οδούς της Θεσσαλονίκης και φωνάζοντας συνθήματα κατά της Τουρκίας, αλλά και κατά της κυβέρνησης που παζαρεύει την εθνική μας κυριαρχία. Οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με χιλιάδες εθνικιστικά φειγ βολάν ενώ ακόμα και απλοί περαστικοί έσπευσαν αυθόρμητα να συμμετάσχουν βλέποντας τα κοκκινόμαυρα λάβαρα μας.

Με παλμό, ψυχή και δυνατή φωνή η πρωτεύουσα της Μακεδονίας σείστηκε από εθνικιστικά συνθήματα, σπέρνοντας τον πανικό στους παρακρατικούς και υπενθυμίζοντας σε «φίλους» και εχθρούς ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνο δε διαλύθηκε, αλλά παραμένει πρωτοπόρο στους εθνικούς αγώνες, όντας η φωνή αντίστασης απέναντι στα σχέδια των κυβερνήσεων που θέλουν μια Ελλάδα χωρίς ιστορία, χωρίς Ήρωες και χωρίς όραμα.

Η μάχιμη Ελληνική νεολαία της πόλης στην πρώτη γραμμή των Εθνικιστικών αγώνων


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *