Γ. Φουντούλης – Μ. Καπελώνης: ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Πορεία Τιμής και Μνήμης

1η Νοεμβρίου 2013… Η ημέρα που σταμάτησε ο χρόνος για κάθε Χρυσαυγίτη και Χρυσαυγίτισσα – 6 χρόνια μετά, οι Εθνικιστές ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και ΤΙΜΟΥΝ τους Αθάνατους Ήρωες του Κινήματος στο σημείο που πέρασαν στην Αιωνιότητα.

Εκατοντάδες Εθνικιστές ήταν και φέτος εκεί. Για να ανεμίσουν οι Σημαίες, να ανάψουν οι Δάδες για να φωνάξουν στο άκουσμα των Ιερών ονομάτων του Μάνου και του Γιώργου, «ΑΘΑΝΑΤΟΙ».

Ο εναρκτήριος ομιλητής αναφέρθηκε εκτός από τον Γιώργο και τον Μάνο, σε όλους τους σύγχρονους Ήρωες του Ελληνισμού, όπως τον Ισαάκ, τον Σολωμό και βεβαίως τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα. Τόνισε ότι οι Εθνικιστές αναβαπτίζονται στην θυσία του Γιώργου και του Μάνου και συνεχίζουν τον Αγώνα τους.

Εν συνεχεία τελέστη το Τρισάγιο στην Μνήμη των αδελφών μας μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Οι δάδες των Εθνικιστών άναψαν και η παγερή βραδιά φώτισε από τις φλόγες. Άπαντες σιωπηλοί και σε στάση προσοχής.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος εξιστόρησε τα όσα έζησε εκείνη την μοιραία νύχτα, που οι σφαίρες των παρακρατικών αλητών βρήκαν και το σώμα του ίδιου. Του Αλέξανδρου Γέροντα που είχε το σθένος να φωνάζει μέσα στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο, «Ζήτω η Χρυσή Αυγή»!

Μίλησε για το ξεκαθάρισμα της Χρυσής Αυγής και πως τον Αγώνα του Γιώργου και του Μάνου, τον συνεχίζουμε όλοι εμείς, με Εκείνους στο πλευρό μας. Ακολούθησε το Προσκλητήριο των Ηρώων μας και στο άκουσμα των ονομάτων του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, το πλήθος φώναξε: «ΠΑΡΟΝΤΕΣ»!

Στο τέλος έγινε η καθιερωμένη Πορεία – σιωπηλή και χωρίς συνθήματα – προς το κοιμητήριο του Νέου Ηρακλείου όπου οι Εθνικιστές έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο καθώς και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ

ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *