Εθνικιστικές εξορμήσεις σε γειτονιές και σχολεία της Θεσσαλονίκης

Το τριήμερο 17 έως 19 Σεπτεμβρίου με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν προπαγανδιστικές εξορμήσεις σε σχεδόν κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες λύκεια από τον Λαγκαδά και το Κορδελιό μέχρι την Καλαμαριά γέμισαν με δεκάδες χιλιάδες φέιγ βολάν και αυτοκόλλητα του Κινήματος που διακήρυσσαν λιτά αλλά με σαφήνεια τις θέσεις μας τόσο για την νέα ψευδοπατριωτική κυβέρνηση όσο και για το διεφθαρμένο σύστημα παιδείας το οποίο στην πραγματικότητα συντηρεί ακόμα βάση των επιταγών της ανθελληνικής αριστεράς.

Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε άμεσα τους σχολικούς χώρους από κάθε εμετικό σύνθημα και φυλλάδιο των διαφόρων “αναρχικών” παρακρατικών ομάδων ώστε οι γειτονιές μας να μην μολυνθούν με το αντεθνικό τους δηλητήριο ούτε για λίγες ώρες.

Τέλος δεν έλειψαν και οι επισκέψεις σε μερίδα εκ των “αντιφασιστικών καταλήψεων” της πόλης όπου πραγματοποιήσαμε εκτεταμένες καλλιτεχνικές παρεμβάσεις ως αυθόρμητη απάντηση στην γελοία απόπειρα μερικών εκ των θαμώνων τους να πλησιάσουν την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής και το Εθνικιστικό μας Στέκι το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφίες:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *