28η Σεπτεμβρίου 2013: Ζήτω η Χρυσή Αυγή, κάτω οι ρουφιάνοι!

Ήταν απόγευμα του Σαββάτου της 28ης Σεπτεμβρίου όταν με μια προπαγανδιστική εκστρατεία «σοκ και δέους» όλοι οι τηλεοπτικοί δέκτες και κάθε διαδίκτυο μέσο πλημμύρισαν με την ίδια εικόνα, αυτή του Αρχηγού του Εθνικιστικού Κινήματος να βγαίνει από την ΓΑΔΑ κρατούμενος πάνοπλων κουκουλοφόρων πραιτοριανών του καθεστώτος. Την ημέρα εκείνη το σάπιο διεθνές και εγχώριο κατεστημένο εξαπέλυσε την πιο λυσσαλέα αλλά και απελπισμένη επίθεση ενάντια στους αρνητές του.

Όμως η εικόνα αυτή δεν είχε το αναμενόμενο από τους ενορχηστρωτές της αποτέλεσμα, ακόμα μια φορά, βυθισμένοι στο δηλητήριο του υλισμού, είχαν αποτύχει να συνυπολογίσουν το υπερήφανο και γενναίο πνεύμα που διαχρονικά φέρουν οι μαχητές της αιώνιας Ιδέας του Έθνους. Έτσι, έξω από τη ΓΑΔΑ (και πολλές ακόμα φορές για 18 μήνες) αντί για τα ανθρωπάκια με το σκυφτό βλέμμα και τους χαρτοφύλακες πάνω στις χειροπέδες που είχαν συνηθίσει τα δημοσιογραφικά φερέφωνα ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε με το κεφάλι ψηλά υποδεχόμενος τα φώτα των ΜΜΕ με ένα χλευαστικό μειδίαμα και σηκώνοντας τα χέρια ώστε να δουν όλοι τα δεσμά που αποδείκνυαν τους πραγματικούς φόβους των εχθρών του Λαού και της Πατρίδας. 

Η εικόνα αυτή φόβισε και απώθησε κάποιους μικρόψυχους και καιροσκόπους (ακόμα και βραχυπρόθεσμα) όμως αποτυπώθηκε ανεξίτηλα στην μνήμη των πραγματικών αγωνιστών χαλυβδώνοντας την Πίστη τους και ταυτόχρονα σκλήρυνε τις καρδιές μιας νέας γενιάς Εθνικιστών. Μιας γενιάς παιδιών ίσως ακόμα, που μέσα από τις πρώιμες ιδεολογικές τους αναζητήσεις είδαν το τίμημα του πραγματικού Αγώνα και την δύναμη των αληθινών αγωνιστών μακριά από τις ανούσιες θεωρητικολογίες και τις εκ του ασφαλούς «κριτικές». Τα παιδιά αυτά μπορεί μέχρι πρότινος να ακολουθούσαν διστακτικά το Κίνημα, μπορεί ακόμα η τότε ηλικία τους να μην τους επέτρεπε καν την ενεργό δράση, όμως εκείνη την ημέρα (και όλες όσες ακολούθησαν) στην εικόνα του υπερήφανου Αρχηγού απέναντι στη λύσσα ενός φαινομενικά πανίσχυρου συστήματος έδωσαν έναν προσωπικό όρκο ανένδοτου αγώνα για τους ερχόμενους καιρούς.

Και σήμερα λοιπόν η γενιά της 28ης Σεπτέμβριου απαντάει σε κάθε δόλιο πολέμιο της Ιδέας τα πάντα επίκαιρα λόγια που ακούστηκαν εκείνη την ημέρα από τον άνθρωπο που έφερε τον εχθρό στα όρια του:
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!


Μ.Σ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *