Ακτιβιστικές παρεμβάσεις του Μετώπου Νεολαίας για την Παιδεία και την Μακεδονία

Είναι γνωστό ότι η Ελληνική Παιδεία καθ’ όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης βρίσκεται σε μια συνεχή και εντεινόμενη παρακμή. Μπολσεβίκοι καθηγητές (με την ανοχή της ψοφοδεούς αστικής δεξιάς) αλωνίζουν στις τάξεις εξαπολύοντας κομματικά λογύδρια, πατριώτες μαθητές συκοφαντούνται και τρομοκρατούνται, τα ιστορικά γεγονότα αλλοιώνονται ενώ άλλα υποκρύπτονται εντελώς, «ενσωματωμένοι» αλλοδαποί εμπορεύονται ναρκωτικά ακόμα και εντός του σχολικού χώρου και αναρχομπάχαλοι μπουκάρουν κατά βούληση στα προαύλια λερώνοντας τα με τα εμετικά τους συνθήματα.

Αποκορύφωμα των τελευταίων ετών υπήρξε η πρόσφατη αφαίρεση του Μακεδονικού Αγώνα από την (ήδη «πετσοκομμένη») διδακτέα ύλη χάριν της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και η συντονισμένη προσπάθεια εισαγωγής και επιβολής έκφυλων νέομαρξιστικών θεωρείων ακόμα και στα γυμνάσια!

Απέναντι σε αυτή την σήψη οι υγιώς σκεπτόμενοι νέοι και νέες του Μετώπου Νεολαίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αποφασίσαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδρανείς. Έτσι το μεσημέρι της Τρίτης 2 Απριλίου πραγματοποιήσαμε ακτιβιστική παρέμβαση στα γραφεία της διεύθυνσης δευτεροβάθμιάς εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Με εκατοντάδες φεϊγ βολάν, φυλλάδια και δυναμικά συνθήματα ενημερώσαμε τους διερχόμενους μαθητές και γονείς για την πραγματική έκταση της διαφθοράς που επικρατεί στην Ελληνική Παιδεία και καλέσαμε την νεολαία να πυκνώσει τις τάξεις μας δείχνοντας ότι υπάρχει λύση, αυτή του ανένδοτου Εθνικιστικού αγώνα για ένα ισχυρό Εθνικό κράτος της Χρυσής Αυγής.

Η ενημερωτική δράση συνεχίστηκε σε κεντρικά σημεία των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης όπου η παρουσία μας έγινε δεκτή με θέρμη από τους συμπατριώτες μας οι οποίοι διαπίστωσαν άμεσα την ορθότητα των θέσεων μας.

Παράλληλα εντός των ημερών πραγματοποιήθηκαν δεκάδες αντίστοιχες παρεμβάσεις με φεϊγ βολάν και αναγραφή συνθημάτων στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης μας. Στάλθηκε έτσι ένα ηχηρό μήνυμα προς άπαντες ότι η Εθνικιστική Νεολαία είναι εδώ και δεν πρόκειται να υποκύψει στα ανθελληνικά σχέδια αριστερών και δεξιών.

Φωτογραφίες:


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *