Ενημερωτική δράση στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Σε μια περίοδο όπου οι πολιτικάντηδες διαγωνίζονται στο ψεύδος και την ανθελληνικότητα από τα τηλεπαράθυρα και οι διάφορες συστημικές κομμάτικες νεολαίες ετοιμάζονται να εξαγοράσουν ψήφους για το πανηγυράκι των φοιτητικών εκλογών, οι Έλληνες Εθνικιστές οφείλουμε να δείξουμε στους συμπατριώτες μας ότι υπάρχει μια δύναμη που αγωνίζεται ενάντια σε αυτή την σήψη.
Στα πλαίσια αυτού του καθήκοντος το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε μεγάλη ενημερωτική δράση και αφισοκόλληση στις γειτονιές τις Πυλαίας.

Διανεμήθηκαν εκατοντάδες φυλλάδια με τις  πολιτικές θέσεις του Κινήματος αλλά και ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.
Η παρουσία της δυναμικής Εθνικιστικής Νεολαίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους ελληνόψυχους διερχόμενους πολίτες που αγανακτισμένοι από την διαφθορά του προδοτικού πολιτικού συστήματος στρέφονται μαζικά προς την μόνη Εθνική επιλογή, την Χρυσή Αυγή.

[…]

Αξιοσημείωτη ήταν και η επαφή μας με τους μαθητές της περιοχής οι οποίοι αψηφώντας το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργούν τα ΜΜΕ ενάντια σε κάθε τι πατριωτικό δε δίστασαν να μας προσεγγίσουν για εκφράσουν την στήριξη τους.

Μακριά από τους «πολεμιστές» του πληκτρολογίου και των social media οι νέοι της Χρυσής Αυγής αγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα για την διάδοση της Εθνικιστικής Ιδέας και την προάσπιση της Πατρίδας μας

Φωτογραφίες:


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *