Έναρξη αγωνιστικής χρονιάς για το Μέτωπο Νεολαίας Αθηνών

Το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση από δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Οι συναγωνιστές μας αντάλλαξαν απόψεις, συζητώντας για διάφορα θέματα ιδεολογίας, πολιτικής και δράσης, σε συνάρτηση πάντα με την εποχή που ζούμε.

Δεδομένου ότι το Έθνος μας διανύει, δυστυχώς, μια περίοδο τρομερής παρακμής, το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικιστικού Κινήματος στέκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των επάλξεων, προβάλλοντας ένα υγιές πρότυπο για τους νέους Έλληνες. Κόντρα σε όλους εκείνους που μας θέλουν άβουλους και αδρανείς, η νεολαία της Χρυσής Αυγής μάχεται για την ανάδειξη όλων εκείνων των μεγάλων Ιδανικών και Αξιών που υπερασπίζονται το συμφέρον της εθνικής ολότητας, πολεμώντας κάθε είδους ιδιοτελή σκοπιμότητα.

Άπαντες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ερχόμενη περίοδος θα είναι εξαιρετικά ταραχώδης για την Πατρίδα μας και γι’ αυτό τον λόγο το Μέτωπο Νεολαίας θα κάνει, ως οφείλει, αισθητή την παρουσία του μέσα στην κοινωνία. Εκεί δηλαδή που ανήκει!

Είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι, τα «παιδιά με τα μαύρα» είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που δεινοπαθεί όχι μόνο από την οικονομική, αλλά πάνω από όλα από την ηθική κρίση, και για αυτό δεν σκοπεύουμε να ανεχθούμε κανενός είδους από όλους αυτούς τους ψευτοεπαναστάτες που ζουν σε βίλλες των Β.Π., παριστάνοντας τους «λαϊκούς αγωνιστές».

Με εθνικιστική δράση και αλληλεγγύη, θα πορευτούμε στους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Στους καιρούς, που είναι δεδομένο ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην απελευθέρωση, όσο και στην ανοικοδόμηση της Νέας Ελλάδας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *