Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία!

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!»

Στα πλαίσια των διευρυμένων κινητοποιήσεων του ελληνικού λαού για το μείζονος σημασίας εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας, το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικιστικού Κινήματος  βρίσκεται, ως οφείλει, πρώτο στις επάλξεις του τιτάνιου Αγώνα για την υπεράσπιση του Έθνους και της Πατρίδας.

Έτσι, χθες, μέλη του Μετώπου Νεολαίας ανήρτησαν σε κεντρικά σημεία των Αθηνών πανό με το σύνθημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!», διατρανώνοντας τόσο στους εγχώριους εθνικούς μειοδότες, όσο και στα ξένα αφεντικά τους που επιβουλεύονται την «Γη» μας, ότι τα ανθελληνικά τους σχέδια δεν θα περάσουν!

Σύσσωμη η νεολαία της Χρυσής Αυγής, από κάθε άκρη της Ελλάδας, αντιδρά και θα συνεχίσει να αντιδρά με κάθε τρόπο και μέσο, σε αυτήν την τεράστια προδοσία που συντελείται εις βάρος της Πατρίδας μας.

Όσο και αν ενοχλείται το διεφθαρμένο καθεστώς και οι κάθε λογής εντολοδόχοι του από τις κινητοποιήσεις και τις δράσεις για το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ», καλά θα κάνουν να πάψουν να εθελοτυφλούν και να συνειδητοποιήσουν ότι εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, λοιπόν, ως Έλληνες Εθνικιστές, που φέρουμε το βαρύτατο, αλλά πάνω από όλα ιερό Χρέος προάσπισης του Έθνους και της Πατρίδας μας, καθώς και της Τιμής του λαού μας, δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε στιγμή, μέχρι την τελική Νίκη!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *