Ενημερωτική δράση του Μετώπου Νεολαίας

Την στιγμή που σύσσωμο το «δημοκρατικό τόξο» σιωπά ένοχα, κωφεύοντας ενώπιον των αιτημάτων του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, η Χρυσή Αυγή, όντας σε διαρκή εγρήγορση, αντιστέκεται σθεναρά και με κάθε μέσο στο οργανωμένο σχέδιο εξαθλίωσης και αλλοτρίωσης του Έθνους μας.

Έτσι, το Σάββατο, 27 Μαΐου 2017, οι νέοι και οι νέες της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν μια ακόμη δράση, ενημερωτικού περιεχομένου, στο σταθμό του μετρό Κατεχάκη και στους κεντρικότερους δρόμους της περιοχής, όπου διανεμήθηκαν εκατοντάδες αντίτυπα της εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», φυλλάδια με τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος, καθώς και φέιγ βολάν σχετικά με την άθλια σκευωρία που στήθηκε από το προδοτικό κατεστημένο κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.

Για ακόμα μια φορά, η αποδοχή του κόσμου υπήρξε θερμότατη και ενθουσιώδης, ενώ διερχόμενοι πολίτες και οδηγοί σταματούσαν και ζητούσαν ενημερωτικό υλικό, συγχαίροντας τα «παιδιά με τα μαύρα» για την τόλμη και το θάρρος τους να αγωνίζονται με κάθε τίμημα για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες διαφέρουμε ριζικά από το προδοτικό συνονθύλευμα των προσκυνημένων που λυμαίνεται τον τόπο μας. Συνεχίζουμε τον τίμιο Αγώνα μας, παραμένοντας πιστοί στην Ιερή μας Ιδέα, και παράλληλα ενημερώνουμε όσους επιχειρούν να μας κάνουν να ρίξουμε τους τόνους, ότι όσο μας χτυπάνε, τόσο δυναμώνουμε! 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *