Δυναμική ενημερωτική δράση στην περιοχή των Αχαρνών

Την στιγμή που το αντεθνικό καθεστώς κωφεύει ενώπιον των αιτημάτων του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, νομίζοντας ότι μπορεί ακόμα να τον εξαπατά με δήθεν κορώνες περί ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό του, δίνοντας από κοινού τον υπέρτατο αγώνα για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Έτσι, την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016, πλήθος συναγωνιστών από την Τ.Ο Αχαρνών και από το Μέτωπο Νεολαίας πραγματοποίησαν μία στοχευμένη ενημερωτική δράση στους κεντρικότερους δρόμους του Μενιδίου, διανέμοντας εκατοντάδες αντίτυπα της εφημερίδας μας, καθώς και φυλλάδια με τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι γειτονιές από τις οποίες πέρασαν οι Έλληνες Εθνικιστές γέμισαν με εθνικιστικές αφίσες και συνθήματα, για να θυμούνται άπαντες, ανά πάσα στιγμή, ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, αλύγιστη και πιο δυνατή από ποτέ!

Σε ένα κλίμα θερμότατης αποδοχής, το ενημερωτικό υλικό εξαντλήθηκε ταχύτατα στους διερχόμενους πολίτες, στα καταστήματα και στους οδηγούς των οχημάτων, με όλο τον κόσμο να εκφράζει την αμέριστη στήριξη του, καθώς επίσης και την πεποίθηση ότι η μοναδική ελπίδα για να σωθεί και να ανακάμψει η πατρίδα μας είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Την στιγμή που σύσσωμο το «δημοκρατικό τόξο» σιωπά ένοχα, η Χρυσή Αυγή, όντας σε διαρκή εγρήγορση, αντιστέκεται σθεναρά και με κάθε μέσο στο οργανωμένο σχέδιο εξαθλίωσης και αλλοτρίωσης του λαού μας. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες διαφέρουν ριζικά από το προδοτικό συνονθύλευμα των προσκυνημένων που λυμαίνεται τον τόπο μας. Συνεχίζουμε τον τίμιο Αγώνα μας, παραμένοντας πιστοί στην Ιερή μας Ιδέα, και παράλληλα ενημερώνουμε όσους επιχειρούν να μας κάνουν να ρίξουμε τους τόνους, ότι όσο μας χτυπάνε, τόσο δυναμώνουμε! 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *