Ο ελληνικός λαός στην εξουσία!

Παρά τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις και τα ασύστολα ψεύδη των αργυρώνητων μέσων μαζικής εξαπάτησης, που μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούν να υποβιβάσουν την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος στην καρδιά και την συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας, η πραγματικότητα τους διαψεύδει συνεχώς, προκαλώντας τους ρίγη πανικού.

Μια ακόμη μεγαλειώδης δράση στο κέντρο της πόλης από την Τοπική Οργάνωση Αθηνών και το Μέτωπο Νεολαίας ήταν αρκετή, για να αποδείξει περίτρανα την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που παρά τις άθλιες σκευωρίες και τις αντισυνταγματικές διώξεις παραμένει απτόητος και πιο κραταιός από ποτέ, με την 25η Ιανουαρίου να τον αναδεικνύει με την ψήφο του ελληνικού λαού σε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και κυρίαρχο ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015, η πρωτεύουσα βάφτηκε Γαλανόλευκη, με πλήθος στελεχών, οπαδών και φίλων του Κινήματος να δίνουν προς πάσα κατεύθυνση το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Με αφετηρία τα γραφεία μας στο σταθμό Λαρίσης, κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε πολύωρη μηχανοκίνητη πορεία, δίνοντας εθνικιστικό παλμό σε όλες τις αθηναϊκές γειτονιές. Η πορεία κατευθύνθηκε προς την περιοχή των Σεπολίων, και αφού διέσχισε την περιοχή του Κολωνού, διαμέσου της Ιεράς Οδού και του Βοτανικού, κατευθύνθηκε στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, έπειτα στα Πετράλωνα και στον Κεραμεικό, καταλήγοντας στις στήλες του Ολυμπίου Διός, όπου πραγματοποιούνταν παράλληλη δράση ενημερωτικού περιεχομένου από άλλο κλιμάκιο συναγωνιστών. Και αυτή την φορά, εκατοντάδες εφημερίδες και ενημερωτικά έντυπα με τις θέσεις του Κινήματος διανεμήθηκαν σε πλήθος διερχόμενων συμπολιτών μας, με την υποδοχή του κόσμου να είναι θερμότατη και ενθουσιώδης, ενώ τα μηνύματα συμπαράστασης και νίκης που λάβαμε δεν είχαν προηγούμενο.

Πολύ σύντομα το Κοκκινόμαυρο Λάβαρο θα στέκει επιβλητικό και αγέρωχο, δηλώνοντας την Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών επί των προδοτών και των εχθρών της πατρίδας μας, και σαλπίζοντας τον ερχομό ενός νέου μέλλοντος, για μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *