Δυναμική εξόρμηση στο κέντρο των Αθηνών

Παρά το υφιστάμενο καθεστώς φίμωσης και αποκλεισμού από τα αργυρώνητα μέσα μαζικής εξαπάτησης και τις ανελέητες διώξεις του ξενόδουλου συστήματος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον έντιμο αγώνα του για Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία με φρόνημα υψηλό, ακάθεκτος και απτόητος. Έτσι, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες πραγματοποίησαν μια ακόμη εκτενή δράση ενημερωτικού περιεχομένου στο πολύπαθο κέντρο των Αθηνών, με την υποδοχή του κόσμου να είναι θερμότατη και ενθουσιώδης.

Συγκεκριμένα κλιμάκια Συναγωνιστών από τις τοπικές οργανώσεις της Αθήνας, του Πειραιά, του Περάματος, του Μενιδίου, των Βορείων Προαστίων, των Νότιων Προαστίων, αλλά και με την δυναμικότατη συμμετοχή του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, διανεμήθηκαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος και εφημερίδες σε πλήθος συμπολιτών μας, οι οποίοι με ιδιαίτερη θέρμη επιβράβευαν τον δύσκολο αγώνα που διεξάγουμε, παροτρύνοντας μας να συνεχίσουμε δυναμικά να λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Με σημείο εκκίνησης τα γραφεία μας στον Σταθμό Λαρίσης, πορευτήκαμε προς τις περιοχές του Αγίου Παύλου, του Άγιου Παντελεήμονα, της Πλατείας Αττικής, των Πατησίων και της Κυψέλης,  οι οποίες δοκιμάζονται σκληρά από την παρουσία εκατοντάδων λαθρομεταναστών και από το απάνθρωπο πρόσωπο του μνημονιακού κράτους, εξαιτίας της παντελούς έλλειψης μέριμνας όσον αφορά στα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όμως, οι γειτονιές αυτές έγιναν ξανά ελληνικές, με τις Γαλανόλευκες και τα Μαυροκόκκινα Λάβαρα να ανεμίζουν περήφανα, ενώ το κέντρο των Αθηνών σειόταν από τα συνθήματα που βροντοφώναζαν οι Έλληνες Εθνικιστές. Παράλληλα, μέλη του Μετώπου Νεολαίας έκαναν απολύτως εμφανές το επιβλητικό πέρασμα του Εθνικιστικού Κινήματος, γράφοντας με σπρέι πλήθος συνθημάτων σε όλες τις γειτονιές αυτές. Συνθήματα τα οποία έμειναν εκεί για να θυμίζουν σε κάθε προδότη και ανθέλληνα ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Συνεχίζει τον τιτάνιο Εθνικό Αγώνα πιο δυνατή και αποφασισμένη από ποτέ, χωρίς να λυγίζει στιγμή, και δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω μέχρι την τελική Νίκη!

Συνθήματα Πίστης, Ελπίδας και Ελευθερίας, σε μια πατρίδα που λυμαίνεται από μια ανθελληνική και προδοτική τυραννία, μα που πολύ σύντομα θα γκρεμιστεί εκ βάθρων, από μια ανατέλλουσα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!   

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *