ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στις 25 Ιανουαρίου!


Το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης προσκαλεί όλους τους συναγωνιστές/τριες (νέους και παλαιότερους) και φίλους του Κινήματος στο πρώτο Εθνικιστικό Πάρτι για το 2020!

Αφήνοντας πίσω μας το 2019 μπαίνουμε δυναμικά στο νέο έτος με την προοπτική ενός σκληρού αλλά όμορφου αγώνα. Σε μια περίοδο που οι δυνάστες του λαού μας επιχειρούν να επιβάλουν την λήθη, την απογοήτευση, τον ατομικισμό και την απολιτικοποίηση εμείς απευθύνουμε Εθνικό κάλεσμα προς κάθε υγιή νέο να παλέψει μαζί μας για το μέλλον και την Τιμή του, ασυμβίβαστα, δυνατά και Εθνικιστικά.
Εάν κι εσύ είσαι νέος με ανησυχίες και επαναστατικό πνεύμα, εάν κι εσύ απεχθάνεσαι την ορθοπολιτική χούντα που σου επιβάλλουν, εάν κι εσύ δε θες να δεις τη Φυλή σου να χάνεται αλλά ακόμα δεν έχεις κάνει το γενναίο βήμα να έρθεις δίπλα μας το Σάββατο 25 Ιανουαρίου έχεις μια μοναδική ευκαιρία να αρχίσεις αυτή τη χρονιά ως υπερήφανος Έλληνας.
Σε πείσμα των εχθρών μας και των πολέμιων της Πατρίδας μας οι Εθνικιστές είμαστε ακόμα εδώ, αγωνιζόμαστε αλύγιστοι και το γιορτάζουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε! 

Είσοδος Ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 21:00
Τοποθεσία: Εθνικιστικός Πολυχώρος “ΣΆΡΙΣΑ”, Καζαντζάκη 4  (δίπλα στα δικαστήρια), 5ος όροφος

*Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δωρεάν Εθνικιστικά μπλουζάκια από την Μπουτίκ μας  

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *