Αφισοκολλήσεις ενάντια στην εισβολή αλλοφύλων στον νομό Θεσσαλονίκης

Το 2022 βρίσκει την Πατρίδα μας υποταγμένη ακόμα σε ένα διαιωνιζόμενο καθεστώς ξενοκρατίας. Ο βιολογικός μαρασμός του Έθνους λόγω υπογεννητικότητας και η, ενορχηστρωμένη από ξένα κέντρα εξουσίας, εξελισσόμενη αντικατάσταση των λευκών ευρωπαϊκών πληθυσμών από αλλοφύλους, αποτελούν θανάσιμες απειλές αφανισμού του Ελληνισμού.

Αντιδρώντας στην τραγική αδιαφορία απέναντι στον κίνδυνο, μέλη του Μετώπου Νεολαίας προχώρησαν σε εκτεταμένες αφισοκολλήσεις και διανομές έντυπου υλικού στις ευρύτερες περιοχές των Διαβατών, του Ωραιοκάστρου και του Παλαιοκάστρου. Η επιλογή αυτών των περιοχών φυσικά δεν ήταν τυχαία καθώς πρόσκεινται σε κάποια από τα μεγαλύτερα “hot-spots” όπου στεγάζονται λαθρομετανάστες, ήτοι ασιάτες και αφρικανοί εισβολείς. Η ασύδοτη δράση παρακρατικών ΜΚΟ, αριστεριστών παραγοντίσκων αλλά και της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης, έχουν καταστήσει τις συνοικίες αυτές κατεχόμενες, ελέω ραγδαίας μεταβολής της εθνολογικής σύστασης του πληθυσμού τους. Τα ζητήματα εγκληματικότητας, αγελαίας βίας ακόμα και οι απόπειρες δολοφονιών εναντίον των γηγενών κατοίκων στον νομό Θεσσαλονίκης που έχουν ανακύψει εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έχουν επιλυθεί στο ελάχιστο από την κυβερνώσα παράταξη. Οι δε δήμοι, αλλά και η περιφέρεια, που δουν ως “ντίλερ” συγκεκριμένων συμφερόντων, δεν βλέπουν καν την πληγή της λαθρομετανάστευσης ως πρόβλημα!

Οι Συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας, κινήθηκαν με άνεση στους δρόμους, επιδοκιμαζόμενοι για το έργο τους από διερχόμενους κατοίκους και τοπικούς μικροεπιχειρηματίες, γεγονός ενδεικτικό της απήχησης που ανακτά το μήνυμα του Εθνικιστικού Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή, πιστή στον αγώνα της για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, μάχεται για την αποδέσμευση της Πατρίδος μας από τις κατάπτυστες συμφωνίες τύπου “Δουβλίνο” και για το άμεσο κλείσιμο όλων των δομών hot-spot σε ενδοχώρα και νησιά. Παράλληλα, απαιτεί και την διακοπή της παραμικρής παροχής που απολαμβάνουν οι τριτοκοσμικές ορδές, την θωράκιση των εθνικών μας συνόρων σε στεριά και θάλασσα και φυσικά την άμεση απέλαση κάθε αλλοφύλου εισβολέα από την Ελλάδα προς τις αντίστοιχες χώρες προέλευσής τους.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *