Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ επέστρεψε!

Όπως ήδη γνωρίζουν οι φίλοι της Χρυσής Αυγής που ενημερώνονται από τα αλογόκριτα μέσα του Κινήματος μας (βλ. δεξιά στήλη), η ιστοσελίδα ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ βρισκόταν εδώ και μερικές εβδομάδες εκτός λειτουργίας. Και οι πλέον ανυποψίαστοι εκ των αναγνωστών μας θα είχαν αντιληφθεί βεβαίως ότι αυτό δεν οφειλόταν σε κάποιο κοινό τεχνικό πρόβλημα ή πολλώ δε μάλλον σε κάποια δική μας απροθυμία να κρατήσουμε αυτό το βήμα ελεύθερης ενημέρωσης.

Η απενεργοποίηση της ιστοσελίδας μας (δις) υπήρξε αποτέλεσμα απόφασης της κεντρικής διαχείρισης της Google η οποία “φιλοξενούσε” από το 2019 την ιστοσελίδα (αρχικά στα πλαίσια του πυρήνα Θεσσαλονίκης). Τι ήταν αυτό που οδήγησε την εν λόγω εταιρεία να κρίνει μετά από τόσο καιρό ότι ο λόγος του νομίμου πολιτικού μας Κινήματος δεν “συνάδει με τους κανονισμούς της πλατφόρμας”; Ήταν η ίδια διαπίστωση που προ μερικών εβδομάδων έκαναν πανικόβλητοι και όλοι οι εγχώριοι πολέμιοι μας, ότι “η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιστρέφει“!

Όπως οι διάφοροι αντιφασίστες δημοσιογραφίσκοι και πολιτικάντηδες είδαν έντρομοι τον Ελληνικό Λαό (και κυρίως την Νεολαία) να αναφέρει ξανά για το Κίνημα μας σε κάθε συζήτηση έτσι και οι διαχειριστές του συγκεκριμένου διαδικτυακού “κολοσσού” είδαν την επισκεψιμότητα αυτής της ιστοσελίδας να εκτοξεύεται κατά εκατοντάδες χιλιάδες νέους χρήστες. Το γεγονός αυτό μαρτυρούν τα στατιστικά της ίδιας της εταιρείας που παραθέτουμε στην εικόνα.

Όπως αποδείχθηκε, αυτό ήταν κάτι που τα αφεντικά της Σίλικον Βάλλεϋ δεν μπορούσαν να αγνοήσουν. Μετά την “εκλογική ήττα” του 2019 φαίνεται πως και αυτοί αφελώς πίστεψαν ότι είχαν γλιτώσει από τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, η εκ νέου ανάδειξη της δράσεως μας τους διέψευσε πανηγυρικά. Όμως πλέον το Κίνημα μας δεν αιφνιδιάζεται από αυτού του είδους τις επιθέσεις. Με την συνδρομή συναγωνιστών και φίλων από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό η φωνή του Μετώπου Νεολαίας ακούγεται ξανά (και) στο διαδίκτυο, πλήρως ανεξάρτητη από διεθνιστικά συμφέροντα!

Διάδωσε την ιστοσελίδα παντού, σπάσε την συνωμοσία της σιωπής και γκρέμισε τα σχέδια των μισελλήνων!

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *