Εγκαίνια Εθνικιστικού Πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ στην Θεσσαλονίκη! – BINTEO

Σε πανηγυρικό κλίμα την Παρασκευή στις 7 του μηνός πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανανεωμένου εθνικιστικού πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ στην Θεσσαλονίκη μετά την πολύμηνη αναστολή λειτουργίας των κλειστών χώρων λόγω κυβερνητικών απαγορεύσεων.
Το Μέτωπο Νεολαίας του Κινήματος επιτελώντας εθελοντικά όλες τις απαραίτητες εργασίες, αναδιαμόρφωσε το μοναδικό ιδιόκτητο στέκι Νεολαίας στην πόλη μας, για Εθνικιστές κάθε ηλικίας. Η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ούσα πρωτοπόρα σε αυτό το κομμάτι, διατηρεί τον εν λόγω χώρο για 11 συναπτά έτη με στόχο την συσπείρωση των αγωνιστών της Ιδέας μας υπό τους ήχους της δικής μας ξεχωριστής μουσικής και παρέχοντας την ευκαιρία για ελεύθερες ιδεολογικές αλλά και χαλαρότερες συζητήσεις.
Από τις πρώτες ώρες η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη, καίτοι αστυνομικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει την περιοχή των γραφείων από νωρίς, με νέα παιδιά αλλά και παλαιότερους συναγωνιστές να δίνουν το παρών στην επανέναρξη λειτουργίας του πολυχώρου μας. Πολύπειρα στελέχη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αλλά και “ανώνυμοι” Χρυσαυγίτες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την καινοτόμα διακόσμηση, όπως εικόνες από δίσκους εθνικιστικών συγκροτημάτων της Ευρώπης που κοσμούν πλέον το στέκι μας, ενώ απαρατήρητη δεν πέρασε και η  εικαστική παρέμβαση στην βεράντα του 5ου ορόφου, όπου σχεδιάστηκε μια μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία!
Η πλειονότητα της μουσικής σκηνής των  ακουσμάτων μας στάθηκε και στέκεται αλληλέγγυα στις διώξεις του Εθνικιστικού Κινήματος έμπρακτα με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πασίγνωστο άλμπουμ “I stand with Golden Dawn” από συναγωνιστές από περισσότερα από 20 συγκροτήματα τα οποία συνεργάστηκαν για την δημιουργία αυτού του θρυλικού έργου το οποίο αποτελεί την αποθέωση της Ευρωπαϊκής Εθνικιστικής αλληλεγγύης και σταθερό δυναμικό άκουσμα στον χώρο της “Σάρισας”.
Παράλληλα, υπήρξε εμπλουτισμός των εκδόσεων της νέας δανειστικής μας βιβλιοθήκης η οποία φιλοξενεί ιστορικά, ιδεολογικά και πολιτικά συγγράματα που αποτελούν αστείρευτη πηγή γνώσης αλλά και έμπνευσης για την κινηματική μας δραστηριοποίηση. Η Εθνικιστική βιβλιοθήκη αποτελεί μια ακόμη πρωτοπόρα δομή του Εθνικιστικού Κινήματος με στόχο την διάδοση αλλά και την περαιτέρω επιμόρφωση σε ζητήματα των Ιδεών μας. Δεν έλειψε φυσικά και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα προϊόντα της Εθνικιστικής μπουτίκ, τα χιλιάδες νέα αυτοκόλλητα ποικίλων σχεδίων που διατίθενται δωρεάν στον χώρο, και φυσικά για  τα καινούργια βιβλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, φυλακισμένου πολιτικού κρατουμένου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, που προμηθεύτηκαν  δεκάδες συναγωνιστές!
Όσο το πορφυρό ηλιοβασίλεμα έδινε την θέση του σε άλλη μια ανοιξιάτικη νύχτα, τόσο αύξανε η διάθεση των νεαρών Εθνικιστών. Πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, φέιγ βολάν και καπνογόνα γέμισαν την ατμόσφαιρα της δυτικής εισόδου της πόλης, ενώ σθεναρά ήχησαν τα συνθήματα υπέρ των φυλακισμένων Συναγωνιστών μας από το Μέτωπο Νεολαίας. Η πρώτη λειτουργία του πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αναμένονται περισσότερες εκπλήξεις από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, που με πρωτοπόρο τον Ηγέτη του και την μαχητική Νεολαία στο πλευρό, δηλώνει ακλόνητη πίστη στα εθνικά ιδανικά αλλά και τα μαυροκόκκινα λάβαρα της Ιδέας μας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *