40 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε εκτεταμένη επετειακή δράση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς, για την συμπλήρωση 40 ετών από την έναρξη του Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Μπροστά στα διοικητικά γραφεία της κυβερνητικής τηλεόρασης και δίπλα στην περιοχή της Ναυαρίνου, που συνήθως πνίγεται από την εμετική παρουσία των παρακρατικών, οι νέοι της Χρυσής Αυγής, με χιλιάδες φυλλάδια και δυναμικά συνθήματα, διακήρυξαν την συνέχεια της ανένδοτης δράσης Κινήματος μας αλλά και την αδιαπραγμάτευτη αλληλεγγύη προς τους Συναγωνιστές μας που κρατούνται στις φυλακές του αντεθνικού καθεστώτος.

Η ενέργεια αυτή όπως ήταν φυσικό πυροδότησε τις γνωστές γραφικές αντιδράσεις από μερίδα των τοπικών ΜΜΕ που διαπίστωσαν για πολλοστή φορά ότι παρά τον εξωφρενικό πόλεμο που δεχόμαστε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συνεχίζει ακάθεκτο την ακτιβιστική παρουσία του στον δρόμο. 

Λίγες μόλις ημέρες μετά και δεύτερο κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας μετέβη δυναμικά στην πλατεία Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας όπου με πανό και φέιγ βολάν ενίσχυσαν με την σειρά τους το μήνυμα της Εθνικιστικής Αντίστασης που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Οι δράσεις συνεχίστηκαν λίγο αργότερα και στους δρόμους όλης της Αττικής!

Παράλληλα, πυρήνες συναγωνιστών σε όλη την Πελοπόννησο και Β. Ελλάδα πραγματοποίησαν αντίστοιχες δράσεις στους δρόμους και τις πλατείες δεκάδων περιοχών όπως η Αρεόπολη, ο Πύργος Διρού, η Λαγιά, ο Κότρωνας, το Σκουτάρι, το Γύθειο, η Σπάρτη, ο Μυστράς, η Δράμα, η Φλώρινα, η Πτολεμαΐδα, η Ημαθία, η Ξάνθη, η Χαλκιδική, η Καβάλα και η Νέα Μηχανιώνα. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *