Παρέμβαση ενάντια στην εγκληματικότητα μετά από καταγγελίες & ανάρτηση πανό για την Αγία Σοφία

Κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ενημερωτική παρέμβαση στο “Πάρκο των Εθνών” επί της Αγίου Δημητρίου. Αφορμή για την δράση αυτή υπήρξαν οι καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για τη συγκέντρωση στο σημείο μεγάλου αριθμού αλλοδαπών εγκληματιών τα απογεύματα και τα βράδια.
Οι καταγγελίες αυτές αντιμετωπίστηκαν ουσιαστικά με αδιαφορία από το αντεθνικό κράτος που το μόνο που προσέφερε ήταν υποσχέσεις περί ανάπλασης και μια μοναδική ανούσια αστυνομική επιχείρηση (μπροστά στις κάμερες) σε άσχετη ώρα. Όπως διαπίστωσαν τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας λίγες μόνο ημέρες μετά τις καταγγελίες η αστυνομική παρουσία στην περιοχή ήταν ανύπαρκτη και τον χώρο είχαν καταλάβει για ακόμα μια φορά τα ίδια παραβατικά στοιχεία. Η τραγική αυτή κατάσταση εξακολουθεί να αποτελεί μια σταθερή πραγματικότητα όπως επιβεβαίωσαν και οι Έλληνες κάτοικοι που συνομίλησαν με τους νέους της Χρυσής Αυγής κατά την διάρκεια της διανομής ενημερωτικού υλικού στον χώρο. Η διανομή φυλλαδίων ενάντια στην εισβολή των αλλοφύλων συνεχίστηκε και σε μεγάλο μέρος των κεντρικών οδών Μοναστηρίου και Λαγκαδά.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε δεύτερη συνεχόμενη δράση ενάντια στην μετατροπή του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας σε ισλαμικό τέμενος (μετά την άμεση παρέμβαση μας ανήμερα της αισχρής απόφασης), με ανάρτηση πανό στην δυτική είσοδο της πόλης.

Ως νέοι Εθνικιστές καλούμε όλους τους Έλληνες να αντιδράσουν στον εποικισμό και την γκετοποίηση των γειτονιών τους, στρέφοντας την πλάτη τους στις ψεύτικες υποσχέσεις των κυβερνητικών, και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε αυτόν τον αγώνα!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *