Ανασκόπηση Δράσεων 2019 – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το κανάλι μας εδώ
Ένα ακόμα αγωνιστικό έτος συμπληρώνεται για το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια της χρονιάς που φεύγει βιώσαμε σίγουρα δύσκολες στιγμές για το Έθνος και τον Εθνικιστικό σκοπό, καταφέραμε όμως να τις ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Χαλυβδώνοντας την Πίστη μας στο Κίνημα καταφέραμε να εδραιώσουμε την παρουσία μας στην πόλη και να διεξάγουμε πλήθος επιτυχημένων και ποικίλων δράσεων για την Πατρίδα και τον Λαό. Βρεθήκαμε στην πρωτοπορία κάθε λαϊκής αντίδρασης και παράλληλα αναδείξαμε νέα πεδία αγώνα.
Ανανεώνοντας την δέσμευση του 2018 συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά στο νέο έτος που έρχεται.

Ενδεικτικά οι κυριότερες εκ των δράσεων αυτού του έτους:

1) Πορεία Ιμίων 2019: Πολυμελές κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας Θες/νίκης μετέβη στην Αθήνα και συμμετείχε δυναμικά για ακόμα μια χρονιά στην μεγάλη ετήσια πορεία που διοργανώνει ανελλιπώς το Κίνημα προς τιμήν των πεσόντων αξιωματικών Χ. Καραθανάση, Π. Βλαχάκο και Ε. Γιαλοψό.

2) Party υποδοχής μελών: Δεκάδες νεολαίοι απ’ όλη την Θεσσαλονίκη συμμετείχαν στο Εθνικιστικό Πάρτυ του Μετώπου Νεολαίας. Με δυνατή Εθνικιστική μουσική για όλα τα γούστα και άφθονες μπύρες είχαμε την ευκαιρία μέσω της διασκέδασης να συσφίξουμε τις συναγωνιστικές σχέσεις του αγώνα στον δρόμο.

3) Εξόρμηση στο κέντρο: Εν όψει του πανεθνικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στο Σύνταγμα κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε δυναμική εξόρμηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα εθνικιστικά μας συνθήματα τράνταξαν την ατμόσφαιρα της πόλης και (όπως απεδείχθη λίγο αργότερα) έφεραν τον πανικό στις τάξεις του κράτους και του παρακράτους.

4) Αφισοκολλήσεις για την Μακεδονία: Πιστοί στο σύνθημα του Κινήματος μας «Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία!» πραγματοποιήσαμε εκτεταμένες αφισοκολλήσεις και διανομές ενημερωτικού υλικού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης σε μια προσπάθεια να αφυπνίσουμε όσο περισσότερους εκ των συμπατριωτών μας ενώπιον των αντεθνικών σχεδίων των αριστερών και δεξιών πολιτικάντηδων.

5) Παρεμβάσεις για την Παιδεία: Πραγματοποιήθηκε ακτιβιστή παρέμβαση με πανό και φέιγ βολάν στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεσ/νίκης ενάντια στην αφαίρεση του Μακεδονικού Αγώνα από την (ήδη «πετσοκομμένη») διδακτέα και την επιβολή έκφυλων νεομαρξιστικών θεωρείων στην παιδεία. Οι παρεμβάσεις συνεχίστηκαν με σχετικές εξορμήσεις σε δεκάδες λύκεια και γυμνάσια της πόλης.

6) Δράση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου: Μέλη του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν ρίψη χιλιάδων φέιγ βολάν ενάντια στην παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη. Κατόπιν συνέδραμαν με την δυναμική παρουσία τους στην σχετική αυθόρμητη συγκέντρωση αγανακτισμένων πολιτών απέναντι από την εξέδρα των «επισήμων».

7) Συνεχείς ενημερωτικές δράσεις: Καθ’ όλη την διάρκεια του έτους διανεμήθηκαν δεκάδες χιλιάδες φυλλάδια εθνικιστικού ενημερωτικού υλικού σε γειτονιές και πλατείες σε κάθε γωνιά της πόλης όπως και στα διόδια των Μαλγάρων ενώ κατά την προεκλογική περίοδο οι δράσεις αυτές κλιμακώθηκαν σε σχεδόν καθημερινές.

8) Εξόρμηση σε «κατεχόμενες» γειτονιές: Οι γειτονιές της Ξηροκρήνης αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια «κατεχόμενες ζώνες» εγκληματικότητας μετά την εγκατάσταση ανεξέλεγκτου αριθμού λαθρομεταναστών. Δυναμικό κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε εξόρμηση σε αυτές ακριβώς τις γειτονιές με ηχηρά Εθνικιστικά συνθήματα δίνοντας θάρρος στους εναπομείναντες πραγματικούς κατοίκους και διακηρύσσοντας ότι αυτές οι πόλεις και αυτές οι γειτονιές ανήκουν μόνο στους Έλληνες.

9) Όλο τον χρόνο σε δρόμους και σχολεία: Ασταμάτητες υπήρξαν οι εξορμήσεις με φέιγ βολάν, αυτοκόλλητα και αναγραφές συνθημάτων σε όλη την πόλη καθ’ όλη την διάρκεια του έτους εκκαθαρίζοντας τους χώρους από τον ανθελληνικό οχετό των διάφορων παρακρατικών γκρουπούσκουλων της αριστεράς. Ενδεικτικά της του πανικού των τελευταίων υπήρξαν τα δημοσιεύματα διάφορων φυλλάδων οι οποίες βάφτισαν «επιθέσεις» τις αφαιρέσεις παράνομων αντεθνικών πανό.

10) Ο Αρχηγός στην Θεσσαλονίκη: Τον Ιούνιο είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε τον Αρχηγό του Κινήματος στην πόλη μας. Με την επιμέλεια του Μετώπου Νεολαίας και της Τ.Ο. Θες/νίκης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με έντονο εθνικιστικό παλμό και την συμμετοχή πλήθους χρυσαυγιτών.

11) Πορεία για Ισαάκ και Σολωμό: Εν μέσω του θέρους και όταν οι περισσότεροι επιλέγουν να ξεχνάνε τα Εθνικά θέματα για χάρη των διακοπών το Μέτωπο Νεολαίας πραγματοποίησε δυναμική πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης με κατάληξη το Κυπριακό προξενείο για την συμπλήρωση 23 ετών από την δολοφονία των Κυπρίων αδελφών μας από τους Τούρκους εισβολείς.

12) Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Εν όψει της παρουσίας του νέου πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στα εγκαίνια της ΔΕΘ διοργανώθηκε πατριωτική συγκέντρωση πολιτών για την ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Η Χρυσή Αυγή, σε αντίθεση με κάποιους όψιμους ψευτοπατριώτες που εξαφανίστηκαν την επομένη των εκλογών, ήταν εκεί για άλλη μια φορά διασχίζοντας την πόλη με συντεταγμένη πορεία.

13) Δράση για τον Κ. Κατσίφα: Κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε δράση στο χώρο της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης για συμπλήρωση ενός έτους από την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Οι συναγωνιστές αιφνιδιάζοντας τις κυβερνητικές δυνάμεις κατάφεραν να φτάσουν σε πολύ μικρή απόσταση από την εξέδρα των «επισήμων» και να διασχίσουν το πλήθος του συγκεντρωμένου κόσμου με δυναμικά Εθνικιστικά συνθήματα και χιλιάδες φέιγ βολάν που διακήρυτταν τον ανένδοτο αγώνα μέχρι την απελευθέρωση κάθε κομματιού Ελληνικής γης.

14) Τελετή και δράσεις Μνήμης 1ης Νοεμβρίου 2013: 6 χρόνια μετά την άνανδρη δολοφονία των συναγωνιστών μας Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη τιμήσαμε ακόμα μια φορά την Μνήμη τους με μια λιτή αλλά έντονα φορτισμένη τελετή και την συμμετοχή πλήθους εθνικιστών παρά τον βροχερό καιρό. Ακολούθησαν εξορμήσεις με ανάρτηση πανό σε αερογέφυρα και αναγραφή συνθημάτων στην πόλη.

15) Δίπλα στους Έλληνες που αντιδρούν: Από τις δυτικές συνοικίες της πόλης και τα χωριά του νόμου μέχρι την Κατερίνη η Χρυσή Αυγή με το Μέτωπο Νεολαίας στην πρώτη γραμμή βρέθηκε στο πλάι των Ελλήνων που βλέπουν τις περιοχές του να μετατρέπονται σε γκέτο εγκληματικότητας και πασχίζουν να αντιδράσουν.

16) Παρέμβαση σε χώρο αριστερής φιέστας: Ένα από τα παρακλάδια των μπολσεβίκων στην Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε αντεθνική φιέστα εντός σχολικού χώρου(!) υπέρ της εισβολής αλλοφύλων. Ως Έλληνες Εθνικιστές δε θα μπορούσαμε φυσικά να αφήσουμε αναπάντητη μια τέτοια πρόκληση και φροντίσαμε τα συντρόφια να βρουν τον χώρο… ανανεωμένο.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *