ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

https://youtu.be/jiVwG_zxT90

Είμαστε το Μέτωπο Νεολαίας, ένα σύνολο αγωνιστικών πυρήνων δράσης σε ολόκληρη την Ελλάδα αποτελούμενο από μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους Έλληνες Εθνικιστές, υπό την αιγίδα του Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Σκοπός μας είναι η διάδοση του Εθνικιστικού τρόπου ζωής στην Ελληνική Νεολαία καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί την μόνη οδό για την προσωπική ευημερία κάθε υγιούς ανθρώπου αλλά και συλλογικά ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους. Το Έθνος για μας είναι πάνω από όλα Φυλή, Αίμα, Καταγωγή.

Είμαστε κίνημα λαϊκό και κοινωνικό. Η καταπίεση των οικονομικά ασθενέστερων συμπατριωτών μας από τους μηχανισμούς της οικονομικής ολιγαρχίας μας βρίσκει πολέμιους και αποφασισμένους να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του λαού και την κοινωνική δικαιοσύνη. Για μας τους νέους Χρυσαυγίτες η Παράδοση, τα Ιστορικά Δίκαια του Έθνους μας και η Ιδέα της Ελληνικότητας αποτελούν τις υπέρτατες αξίες, μέσω των οποίων βιώνουμε τον κόσμο και προσεγγίζουμε την έννοια πολιτισμός. 

Πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για την εγκαθίδρυση ενός Εθνικού Κράτους και την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, για μια Μεγάλη Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *