2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, μια ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στον χώρο εκδηλώσεων του Εθνικιστικού Κινήματος, υπό την διοργάνωση του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής και του περιοδικού «Αντεπίθεση».

Από πολύ νωρίς το πρωί, η οργανωτική επιτροπή του Μετώπου Νεολαίας διαμόρφωσε την αίθουσα καταλλήλως, ώστε να φιλοξενηθεί το 2ο φεστιβάλ μαχητικών αθλημάτων, έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η αντίστοιχη περσινή διοργάνωση.

Έτσι και φέτος, με την συμμετοχή έμπειρων και καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο, αλλά και νεότερων αθλητών στο αντικείμενο, πραγματοποιήθηκε μια πολύ αξιόλογη επίδειξη διάφορων μαχητικών αθλημάτων.

Φυσικά, τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς υπήρξε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που είχε κατακλύσει ασφυκτικά την αίθουσα. Πλαισιωμένος κατά την άφιξη του από νέους και νέες, έδωσε αμέσως αγωνιστικό παλμό, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα.

Το παρευρισκόμενο πλήθος, με ενθουσιασμό και επευφημίες επιδοκίμασε την Νεολαία του Κινήματος για την πρωτοβουλία της αυτή, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της να προάγει υγιή πρότυπα και ευγενή ιδανικά και αξίες σε μια κοινωνία που παρακμάζει και εκφυλίζεται ολοένα και περισσότερο.

Εντονότατη και μαζική υπήρξε για μια ακόμη φορά η παρουσία της εθνικιστικής νεολαίας, η οποία δηλώνει πάντοτε μάχιμη και έτοιμη να αντισταθεί μέσω του αγώνα της, στις όποιες προκλήσεις του ανθελληνικού και προδοτικού καθεστώτος.

Άλλωστε, η ιδεολογία μας δεν στηρίζεται σε στείρες αντιλήψεις, αντιθέτως έχει ως θεμέλιο της την μαχητικότητα και την τόλμη, το θάρρος και τον δυναμισμό, προάγοντας την ευγενή άμιλλα, μα πάνω από όλα την πνευματική και σωματική υγεία, ενάντια στην μαλθακότητα, τον φόβο και την δειλία, που δυστυχώς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο επικίνδυνες παθογένειες της σύγχρονης εποχής.

Την παρουσίαση της διοργάνωσης ανέλαβε το μέλος του Μετώπου Νεολαίας και υποψήφια ευρωβουλευτής Σιδέρη – Τσάμη Μαρία.

Ειδικότερα, στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα με όρους kickboxing συμμετείχαν νεότεροι αθλητές στον χώρο, ενώ στους επόμενους αγώνες που ακολούθησαν, όπως ήταν ο τρίτος και ο τέταρτος με όρους πυγμαχίας, συμμετείχαν εμπειρότεροι αθλητές.

Έπειτα από ένα σύντομο διάλειμμα, κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε επίδειξη καράτε από έναν πολύ νεαρό αθλητή, ακολούθησε ο πέμπτος αγώνας με όρους kickboxing και ο έκτος με όρους πυγμαχίας και πάλι.

Εν συνεχεία έλαβε χώρα η έβδομη επίδειξη με όρους kickboxing, ενώ η όγδοη επίδειξη έγινε από επαγγελματίες πυγμάχους Α’ κατηγορίας. Τέλος, ο κύκλος των αγώνων ολοκληρώθηκε με μια επίδειξη με όρους ελεύθερης πάλης.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή μεταλλίων σε κάθε αθλητή ξεχωριστά, καθώς έκαστος με την συμμετοχή του βοήθησε τα μέγιστα στον σκοπό της παρούσας διοργάνωσης, που δεν είναι άλλος από το να δοθεί στην σύγχρονη κοινωνία και ειδικότερα στην νεολαία της πατρίδας μας, που δίχως αμφιβολία επάνω της στηρίζεται το μέλλον του τόπου, το μήνυμα ότι για μια ισορροπημένη και αρμονική ανάπτυξη, είναι απαραίτητη η παράλληλη καλλιέργεια τόσο του νου όσο και του σώματος, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η όχι μόνο η σωματική ρώμη, αλλά και η πνευματική οξύνοια.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *