Ενημερωτική εξόρμηση του Μετώπου Νεολαίας στο Αιγάλεω

Το ανθελληνικό καθεστώς, τρομοκρατημένο, διαπιστώνει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. Άλλωστε, είναι γεγονός ότι η καταξίωση των Εθνικιστών, μέσω του αγώνα που διεξάγουν, στην συνείδηση του ελληνικού λαού αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη του.

Έτσι, είτε μιλάνε για εμάς χωρίς εμάς, είτε προσποιούνται ότι δεν υπάρχουμε, είτε επιβάλλουν την τρομοκρατία και την φίμωση, ελπίζοντας ότι θα περιορίσουν την δυναμική μας. Ωστόσο, τα δικά μας δείγματα γραφής ως προς αυτή την κατεύθυνση είναι αμέτρητα, ξεκάθαρα και πάντοτε πολύ ηχηρά, καθώς οι μεθοδεύσεις των πάσης φύσεως προδοτών ούτε μας πτοούν, ούτε μας τρομοκρατούν.

Αντιθέτως, τους έχουμε διαμηνύσει προ πολλού ότι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. Και επειδή εμείς στις υποσχέσεις μας είμαστε απολύτως συνεπείς, για αυτό και μας βρίσκουν παντού μπροστά τους.

Αυτή την φορά, με μια δυναμικότατη παρουσία στα κεντρικότερα σημεία της περιοχής του Αιγάλεω, όπου διανεμήθηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά έντυπα του Κινήματος, ενώ οι δρόμοι γέμισαν με αυτοκόλλητα και φέιγ βολάν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας. Για άλλη μια φορά, η ατμόσφαιρα σείστηκε από πλήθος εθνικιστικών συνθημάτων, διατρανώνοντας ότι οι νέοι και οι νέες της Χρυσής Αυγής αντιστέκονται σθεναρά στο οργανωμένο σχέδιο εξαθλίωσης του Έθνους και της Πατρίδας μας.

Απεχθανόμενοι την δειλία και την αδράνεια που χαρακτηρίζει την σύγχρονη μικροαστική αντίληψη, πράττουμε το καθήκον μας δίχως συμβιβασμούς. Το Μέτωπο Νεολαίας, πάντοτε μάχιμο, παραμένει αρραγές στις επάλξεις του Αγώνος.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *