Καλοκαιρινό πάρτυ Μετώπου Νεολαίας

Το Σάββατο 22 Ιουλίου το Μέτωπο Νεολαίας πραγματοποίησε εκδήλωση ψυχαγωγικού περιεχομένου (πάρτυ) σε παραλία της Αττικής. Κλείνοντας έτσι την φετινή αγωνιστική χρονιά με τον πιο όμορφο και ευχάριστο τρόπο και ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Ήταν η ιδανική κατακλείδα ενός έτους γεμάτο χαρές, συγκινήσεις, επιτυχίες και κυρίως Αγώνες. Ξεφεύγοντας (για λίγο έστω) από την καθημερινότητα και τα προβλήματα μιας Πατρίδας που βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, δεκάδες Συναγωνιστές έφαγαν, χόρεψαν και διασκέδασαν σε εθνικιστικούς ρυθμούς!

Η γιορτή ξεκίνησε στις 20.00 όταν και άναψαν οι δάδες που σήμαναν την έναρξη και η ροκ μουσική που αντηχούσε δυνατά σε συνδυασμό με το θαλασσινό τοπίο, ήταν αρκετή ώστε να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό κλίμα για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά.

Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας με τη συνοδεία παγωμένης μπύρας έκαναν την περιήγηση τους στην παραλία, επισκέπτονταν τους πάγκους με τις αναμνηστικές μπλούζες ενώ άλλοι προτίμησαν το βραδινό μπάνιο.

Όσο η ώρα κυλούσε και ο ήλιος έπεφτε, η μουσική δυνάμωνε. Απαλλαγμένοι από τα απρόσωπα και άχρωμα κτήρια της πόλης, για άλλη μια φορά οι νέοι Έλληνες Εθνικιστές ήρθαν σε επαφή με τη Φύση.

Παλιά και νέα κομμάτια της εγχώριας αλλά και ευρωπαϊκής εθνικιστικής μουσικής σκηνής ξεσήκωσαν τους Συναγωνιστές που χόρεψαν και έδειξαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ότι μπορούν να αφήσουν για λίγο κατά μέρους τις δυσκολίες, να διασκεδάζουν και να  ανανεώσουν τη συντροφικότητα και την αδελφοσύνη ώστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Η νύχτα αυτή έδειξε σε όσους παρευρέθηκαν, ότι το συλλογικό πνεύμα είναι απαραίτητη παράμετρος για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου.

“Ροκ για την πατρίδα είναι η μουσική μας
Ατομιστές και αδιάφορους δε θέλουμε μαζί μας
Ροκ για την πατρίδα είναι η μουσική μας
Παράσιτα και ξένους δε θέλουμε στη γη μας!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *