Ορεινή πεζοπορία και έλεγχος πυροπροστασίας στην Ξάνθη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013, οι προγραμματισμένες δράσεις της Τ. Ο. Ξάνθης. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον υπεύθυνο ασφαλείας, συναγωνιστή Τ.Λ., οργάνωσε ομάδα πυρασφάλειας πλήρως εξοπλισμένη. Μετά τις συνεχείς πυρκαγιές ανά την Ελλάδα και σε συνάρτηση με τον καύσωνα που επικρατεί στην περιοχή μας, το κλιμάκιο αναρριχήθηκε και πραγματοποίησε έλεγχο στο βουνό ”Αυγό” του νομού μας, ενώ καθάρισε ορισμένα μονοπάτια για πιο άνετη πρόσβαση.

Το συγκεκριμένο βουνό ιδίως την καλοκαιρινή περίοδο αποτελεί προορισμό αρκετών τουριστών. Ξεκινώντας από την Εκκλησιαστική Σχολή και περνώντας από ένα δάσος από πεύκα, οι συναγωνιστές προχώρησαν στο ομορφότερο κομμάτι της διαδρομής, μιας και είναι γεμάτο βλάστηση από πουρνάρια κι έφτασαν στην κορυφή όπου υπάρχει μικρό παρεκκλήσιο.

Αφού ολοκλήρωσαν τον έλεγχο, ο συναγωνιστής Κ.X. μίλησε στην ομάδα για την ιστορία της πόλης, καθώς και για την τιμή να είσαι Έλληνας εθνικιστής και ιδιαίτερα στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, ή οποία βάλλεται συνεχώς, όχι μόνο από την τουρκική προπαγάνδα του προξενείου, αλλά και αβοήθητη λόγω της αναλγησίας των τουρκολάγνων πολιτικών της περιοχής. Με έναν καταιγιστικό λόγο, ο συναγωνιστής Κηπουρός, μίλησε για την μοναδική εναπομείνουσα ελπίδα για το έθνος, τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την μοναδική πολιτική δύναμη που και θέλει, αλλά κυρίως μπορεί να να ξανακάνει την πατρίδα μας Ελεύθερη και ισχυρή!

Με το πέρας της ομιλίας κι αφού έψαλαν με ιδιαίτερη περηφάνια τον Εθνικό μας Ύμνο, πήραν τον δρόμο της επιστροφής, τραγουδώντας τον Ύμνο του Κινήματός μας. Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα, αλληλέγγυα σε κάθε τομή και μορφή της ανάγκης του τόπου μας έως την Τελική Νίκη

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *