Καθαρισμός της παραλίας του Αϊ-Γιάννη στο χωριό Άβδηρα Ξάνθης

Την Παρασκευή 30 Aυγούστου 2013 νωρίς το πρωί, στα πλαίσια οικολογικής παρέμβασης της ”Πράσινης Πτέρυγας”, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ξάνθης, καθάρισαν την παραλία του Αϊ-Γιάννη στο χωριό Άβδηρα του νομού Ξάνθης.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη έμπρακτου σεβασμού προς το περιβάλλον. Σκουπίδια όπως μπουκάλια, πακέτα τσιγάρων, χαρτιά, νάιλον σακούλες, τσουβάλια, κουτάκια αναψυκτικών και ποτών, υπήρχαν διάσπαρτα σε όλη την έκταση της ακτής και στους παρακείμενους δρόμους. Για εμάς τους Εθνικιστές το περιβάλλον χρήζει ειδικής προστασίας. Την αδυναμία της τοπικής αυτοδιοίκησης έρχεται να καλύψει το Εθνικιστικό Κίνημα, το μόνο με πραγματική οικολογική συνείδηση.

Η παραλία Αβδήρων είναι από τις πλέον δημοφιλής και καθαρές κι επανειλημμένα έχει βραβευτεί με την γαλάζια σημαία. Πέραν τούτου όμως, ο Δήμος Αβδήρων την έχει εγκαταλείψει. Φαίνεται ότι ο δήμαρχος Αβδήρων ασχολείται ως επι το πλείστον με τα συμφέροντα των μουσουλμανικών χωριών, εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.
Ο Εθνικισμός τοποθετεί την προστασία της Φύσης στην υψηλότερη βαθμίδα των προτεραιοτήτων της Πολιτείας. Η πράσινα πτέρυγα της Τ.Ο. Ξάνθης θα παρεμβαίνει ενεργά και θα συνεχίσει να προσφέρει οτιδήποτε κι οπουδήποτε χρειαστεί, δίπλα στον Έλληνα πολίτη, έως την τελική Νίκη.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *